Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten Recepten
  • Inspiratie Inspiratie
  • MAGGI Producten
  • Veelgestelde vragen FAQ
  • Zoeken Zoeken
  • Mijn Maggi Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • Productcategorieën
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot
Italiaanse gehaktballen met aardappelpuree en doperwten

Italiaanse gehaktballen met aardappelpuree en doperwten

(0)
34 min
Gemakkelijk
Probeer eens deze heerlijke doperwtenpuree met Italiaanse gehaktballen. Een leuke maar vooral lekkere twist op je standaard AGV!

Ingrediënten

2 Porties

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 2 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  Zakje
MAGGI Aardappelpuree à la minute Naturel
0.5 
Witte ui
1 
Teentje knoflook
450  g
Doperwten
200  g
Rundergehakt
1 
Ei
0.5  el
Parmezaanse kaas
1  el
Paneermeel
2  el
Olijfolie
kopiëren

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
.

Voedingswaarde

koolhydraten
67.1 g
Energie
765.1 kcal
vetten
37.9 g
Eiwit
39.2 g
Voedingswaarde

Instructie

34 Minuten
  • Kook de doperwten

    5 min
    Kook de doperwten in 5 minuten beetgaar. Giet af en laat uitlekken.
  • Bereid de gehaktballen

    15 min
    Meng met een vork de ui, knoflook, kruiden, ei, paneermeel en kaas door het gehakt. Vorm met vochtige handen gehaktballen. Bak de ballen in een braadpan in de olie gaar in ongeveer 15 minuten.
  • Bereid de puree

    12 min
    Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de doperwten door de puree en verwarm het geheel nog even op laag vuur.
  • Serveer het gerecht

    2 min
    Serveer met de gehaktballen en een komkommersalade. Eet smakelijk.
Italiaanse gehaktballen met aardappelpuree en doperwten

Kook de doperwten 4

Kook de doperwten in 5 minuten beetgaar. Giet af en laat uitlekken.

Italiaanse gehaktballen met aardappelpuree en doperwten

Bereid de gehaktballen 4

Meng met een vork de ui, knoflook, kruiden, ei, paneermeel en kaas door het gehakt. Vorm met vochtige handen gehaktballen. Bak de ballen in een braadpan in de olie gaar in ongeveer 15 minuten.

Italiaanse gehaktballen met aardappelpuree en doperwten

Bereid de puree 4

Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de doperwten door de puree en verwarm het geheel nog even op laag vuur.

Italiaanse gehaktballen met aardappelpuree en doperwten

Serveer het gerecht 4

Serveer met de gehaktballen en een komkommersalade. Eet smakelijk.

Recept als PDF

Deel met vrienden

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Afbeeldingen
U hebt 0 van de 6 toegestane media-item-entiteiten toegevoegd.
2 + 5 =
Please fill the captcha field

Ontdek meer

  • Aardappelen
  • Avondeten
  • Bron van eiwitten
  • Bron van vezels
  • Doordeweeks
  • Eiwitrijk
  • Familiemaaltijden
  • Fusion
  • Groenten
  • Herfst
  • Hoofdgerecht
  • Laag in suiker
  • Lente
  • Nationaal
  • Pasta
  • Portie Groenten/Fruit
  • Regenseizoen
  • Rundvlees
  • Snel en makkelijk
  • Stamppot
  • Top gerecht
  • Vlees
  • Voor twee
  • Weekenden
  • Winter

Probeer ook

Show more recipes

  • Italiaanse ovenschotel met gehakt, aardappel en roerbakmix

    Italiaanse ovenschotel met gehakt, aardappel en roerbakmix

    53 min Gemakkelijk
  • Italiaanse groente orzo

    Italiaanse groente orzo

    20 min Gemakkelijk
  • Italiaanse gehaktsaus met spaghetti

    Italiaanse gehaktsaus met spaghetti

    40 min Gemakkelijk
  • Italiaanse varkensschnitzels met broccoli en tagliatelle

    Italiaanse varkensschnitzels met broccoli en tagliatelle

    40 min Gemakkelijk

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Pinterest
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies