Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zalmfilet met puree kaas en spinazie

0
21min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
4 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1 
Rode paprika
600 g
Spinazie
1 
Teentje knoflook
500 g
Zalmfilet
2 el
Olijfolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
411.37 kcal
Eiwit
33.75 g
koolhydraten
32.81 g
vetten
16.09 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

21 Minuten
Bak de vis
0 min
Verhit intussen een koekenpan met 1 eetlepel olie en bak de zalmfilets in ca. 3 minuten mooi bruin. Leg ze in een ovenschaal en laat ze in de oven in ca. 8 minuten net gaar worden.
Bereid de groenten
0 min
Fruit intussen de paprika en knoflook in de overige olie in een ruime kookpan glazig. Voeg de spinazie in delen toe en laat het op middelhoog vuur slinken. Breng op smaak met peper.
Bereid de aardappelpuree
0 min
Verwarm de oven voor op 180°C. Bereid de aardappelpuree met kaas volgens de bereidingswijze op de verpakking en houd warm.
Serveer het gerecht
0 min
Serveer de zalmfilets met de spinazie en aardappelpuree kaas. Eet smakelijk!
Zalmfilet met puree kaas en spinazie

Bak de vis 4

Verhit intussen een koekenpan met 1 eetlepel olie en bak de zalmfilets in ca. 3 minuten mooi bruin. Leg ze in een ovenschaal en laat ze in de oven in ca. 8 minuten net gaar worden.

Zalmfilet met puree kaas en spinazie

Bereid de groenten 4

Fruit intussen de paprika en knoflook in de overige olie in een ruime kookpan glazig. Voeg de spinazie in delen toe en laat het op middelhoog vuur slinken. Breng op smaak met peper.

Zalmfilet met puree kaas en spinazie

Bereid de aardappelpuree 4

Verwarm de oven voor op 180°C. Bereid de aardappelpuree met kaas volgens de bereidingswijze op de verpakking en houd warm.

Zalmfilet met puree kaas en spinazie

Serveer het gerecht 4

Serveer de zalmfilets met de spinazie en aardappelpuree kaas. Eet smakelijk!

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam