Zalmfilet met puree kaas en spinazie
21min
Gemakkelijk
1
Rode paprika
600 g
Spinazie
1
Teentje knoflook
500 g
Zalmfilet
2 el
Olijfolie
.
Voedingswaarde
Energie
411.37 kcal
Eiwit
33.75 g
koolhydraten
32.81 g
vetten
16.09 g
Voedingswaarde
Instructie
21 Minuten
Bak de vis
Verhit intussen een koekenpan met 1 eetlepel olie en bak de zalmfilets in ca. 3 minuten mooi bruin. Leg ze in een ovenschaal en laat ze in de oven in ca. 8 minuten net gaar worden.
Bereid de groenten
Fruit intussen de paprika en knoflook in de overige olie in een ruime kookpan glazig. Voeg de spinazie in delen toe en laat het op middelhoog vuur slinken. Breng op smaak met peper.
Bereid de aardappelpuree
Verwarm de oven voor op 180°C. Bereid de aardappelpuree met kaas volgens de bereidingswijze op de verpakking en houd warm.
Serveer het gerecht
Serveer de zalmfilets met de spinazie en aardappelpuree kaas. Eet smakelijk!
Opmerkingen 0