Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten Recepten
  • Inspiratie Inspiratie
  • MAGGI Producten
  • Veelgestelde vragen FAQ
  • Zoeken Zoeken
  • Mijn Maggi Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • Productcategorieën
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot
Zalmfilet met puree kaas en spinazie

Zalmfilet met puree kaas en spinazie

(0)
20 min
Gemakkelijk
Aan de hand van dit recept maak je zalmfilet met aardappel puree kaas en knoflook -paprika spinazie in een handomdraai. Geniet ervan!

Ingrediënten

4 Porties

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:

ingredient_quantity
recipe ingredient
2  Zakjes
MAGGI Aardappelpuree à la minute Kaas
1 
Rode paprika
600  g
Spinazie
1 
Teentje knoflook
500  g
Zalmfilet
2  el
Olijfolie
kopiëren

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
.

Voedingswaarde

koolhydraten
32.8 g
Energie
418 kcal
vetten
16.8 g
Eiwit
33.7 g
Voedingswaarde

Instructie

20 Minuten
  • Bak de vis

    0 min
    Verhit intussen een koekenpan met 1 eetlepel olie en bak de zalmfilets in ca. 3 minuten mooi bruin. Leg ze in een ovenschaal en laat ze in de oven in ca. 8 minuten net gaar worden.
  • Bereid de groenten

    0 min
    Fruit intussen de paprika en knoflook in de overige olie in een ruime kookpan glazig. Voeg de spinazie in delen toe en laat het op middelhoog vuur slinken. Breng op smaak met peper.
  • Bereid de aardappelpuree

    0 min
    Verwarm de oven voor op 180°C. Bereid de aardappelpuree met kaas volgens de bereidingswijze op de verpakking en houd warm.
  • Serveer het gerecht

    0 min
    Serveer de zalmfilets met de spinazie en aardappelpuree kaas. Eet smakelijk!
Zalmfilet met puree kaas en spinazie

Bak de vis 4

Verhit intussen een koekenpan met 1 eetlepel olie en bak de zalmfilets in ca. 3 minuten mooi bruin. Leg ze in een ovenschaal en laat ze in de oven in ca. 8 minuten net gaar worden.

Zalmfilet met puree kaas en spinazie

Bereid de groenten 4

Fruit intussen de paprika en knoflook in de overige olie in een ruime kookpan glazig. Voeg de spinazie in delen toe en laat het op middelhoog vuur slinken. Breng op smaak met peper.

Zalmfilet met puree kaas en spinazie

Bereid de aardappelpuree 4

Verwarm de oven voor op 180°C. Bereid de aardappelpuree met kaas volgens de bereidingswijze op de verpakking en houd warm.

Zalmfilet met puree kaas en spinazie

Serveer het gerecht 4

Serveer de zalmfilets met de spinazie en aardappelpuree kaas. Eet smakelijk!

Recept als PDF

Deel met vrienden

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Afbeeldingen
U hebt 0 van de 6 toegestane media-item-entiteiten toegevoegd.
1 + 0 =
Please fill the captcha field

Ontdek meer

  • Avondeten
  • Bron van eiwitten
  • Eiwitrijk
  • Europees
  • Hoofdgerecht
  • Laag in suiker
  • Portie Groenten/Fruit
  • Vis
  • Vis

Probeer ook

Show more recipes

  • Andijvie- en rucolastamppot met zalmfilet

    Andijvie- en rucolastamppot met zalmfilet

    35 min Gemiddeld

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Pinterest
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies