Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Verhit intussen een koekenpan met 1 eetlepel olie en bak de zalmfilets in ca. 3 minuten mooi bruin. Leg ze in een ovenschaal en laat ze in de oven in ca. 8 minuten net gaar worden.
Fruit intussen de paprika en knoflook in de overige olie in een ruime kookpan glazig. Voeg de spinazie in delen toe en laat het op middelhoog vuur slinken. Breng op smaak met peper.
Verwarm de oven voor op 180°C. Bereid de aardappelpuree met kaas volgens de bereidingswijze op de verpakking en houd warm.
Serveer de zalmfilets met de spinazie en aardappelpuree kaas. Eet smakelijk!