Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zalm uit de oven met romige avocado-dressing en kruidige couscous

(0)
44min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
2
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 2 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

15  g
MAGGI marketplace Rustic Bouillon Mediterranean
300  g
Zalmfilet
200  g
Parel Couscous
150  g
Courgette
200  g
Citroen
10  g
Boter
100  g
Avocado
20  g
Yoghurt
50  g
Lenteui
25  g
Noten, pistachenoten, rauw
20  g
Rucola
1  el
Olijfolie
2  g
Zout, tafel
2  g
Cayennepeper

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
883.65 kcal
Eiwit
51.39 g
koolhydraten
99.03 g
vetten
32.56 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

44 Minuten
Step1
1 min
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Step2
20 min
Snijd de courgette in plakken van 1 cm. Verdeel deze over een ovenschaal. Smeer in met wat olijfolie, zout, peper & chilivlokken. Dep de zalm droog met keukenpapier. Leg de zalm op de courgette. Snijd 1 citroen in plakken en verdeel deze, samen met de boter, over de zalm. Zet in de oven voor ongeveer 15-18 minuten, afhankelijk van de dikte van je zalm.
Step3
10 min
Doe de couscous in een kom en voeg kokend water toe totdat de couscous net onderstaat. Verbrokkel het MAGGI-bouillonblokje en meng goed door elkaar. Dek af met een bord en laat 7-10 min rusten.
Step4
5 min
Schep het avocadovlees in een bakje en voeg hier zout en peper aan toe. Voeg vervolgens 2 el Griekse yoghurt en het sap van 1 citroen toe. Meng dit tot een mooie, gladde saus (dmv een staafmixer of in een blender). Proef even en voeg naar wens extra peper toe.
Step5
3 min
Hak de pistache-noten fijn en snipper de bosui fijn.
Step6
5 min
Verdeel wat rucola over de borden, gevolgd door de couscous. Verdeel de courgette hier over heen en leg de zalm hierop. Top af met de dressing, de lente-ui en de pistache.
Zalm uit de oven met romige avocado-dressing en kruidige couscous

Step1 6

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Zalm uit de oven met romige avocado-dressing en kruidige couscous

Step2 6

Snijd de courgette in plakken van 1 cm. Verdeel deze over een ovenschaal. Smeer in met wat olijfolie, zout, peper & chilivlokken. Dep de zalm droog met keukenpapier. Leg de zalm op de courgette. Snijd 1 citroen in plakken en verdeel deze, samen met de boter, over de zalm. Zet in de oven voor ongeveer 15-18 minuten, afhankelijk van de dikte van je zalm.

Zalm uit de oven met romige avocado-dressing en kruidige couscous

Step3 6

Doe de couscous in een kom en voeg kokend water toe totdat de couscous net onderstaat. Verbrokkel het MAGGI-bouillonblokje en meng goed door elkaar. Dek af met een bord en laat 7-10 min rusten.

Zalm uit de oven met romige avocado-dressing en kruidige couscous

Step4 6

Schep het avocadovlees in een bakje en voeg hier zout en peper aan toe. Voeg vervolgens 2 el Griekse yoghurt en het sap van 1 citroen toe. Meng dit tot een mooie, gladde saus (dmv een staafmixer of in een blender). Proef even en voeg naar wens extra peper toe.

Zalm uit de oven met romige avocado-dressing en kruidige couscous

Step5 6

Hak de pistache-noten fijn en snipper de bosui fijn.

Zalm uit de oven met romige avocado-dressing en kruidige couscous

Step6 6

Verdeel wat rucola over de borden, gevolgd door de couscous. Verdeel de courgette hier over heen en leg de zalm hierop. Top af met de dressing, de lente-ui en de pistache.

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden

Opmerkingen 0

Please enter proper keywords 0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam