Zalm met rode biet en krieltjes
31min
Gemakkelijk
1 Zakje
1
Komkommer
300 g
Bieten
375 g
Zalmfilet
600 g
Krieltjes met schil
1 el
Witte Wijnazijn
20 g
Boter
.
Voedingswaarde
Energie
439.68 kcal
Eiwit
33.81 g
koolhydraten
44.32 g
vetten
14.64 g
Voedingswaarde
Instructie
31 Minuten
Kook de aardappelen
0 min
Kook de aardappelen 15 minuten. Giet ze af en laat afkoelen.
Bereid de salade
0 min
Meng de aardappelen met de bietjes en komkommer.
Bak de zalm
0 min
Verhit de boter in een koekenpan. Kruid de zalm naar smaak en bak de filets 4 minuten per zijde op middelhoog vuur.
Bereid de saus en serveer het gerecht
0 min
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op het pakje. Roer de dille en de azijn erdoor. Schep de saus door het aardappel-groentemengsel en serveer de salade met de vis. Eet smakelijk!
Opmerkingen 0