Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten
  • Inspiratie
  • Producten
  • FAQ
  • Zoeken
  • Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • Productcategorieën
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot
Wrap met witvis, venkel en sinaasappel

Wrap met witvis, venkel en sinaasappel

(0)
20min
Gemakkelijk
Koop nu

Ingrediënten

3 Porties

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:

ingredient_quantity
recipe ingredient
34  g
MAGGI Sauce Bearnaise 250 Milliliter Brick
6 
Wraps
1 
Venkel
3 
Bosui
75  g
Sinaasappelsap
300  g
Witvisfilet
4  el
Yoghurt
2  el
Olijfolie
kopiëren

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
.

Voedingswaarde

Energie
548.29 kcal
Eiwit
29.37 g
koolhydraten
53.44 g
vetten
23.8 g
Voedingswaarde

Instructie

20 Minuten
  • Bereid het yoghurt kruidensausje

    0 min
    Doe de yoghurt in een schaaltje en roer de sausmix erdoor.
  • Snijd de ingrediënten

    0 min
    Snijd de vis in blokjes, halveer de venkel, haal de stronk uit de venkel en snijd de lange uitlopers er af, snijd de venkel nu in dunne schijfjes, deze valt nu vanzelf uit elkaar. Snijd de bosui in ringetjes.
  • Bereid de vulling

    20 min
    Bak de venkel ca. 3 minuten aan in de olie tot deze mooi lichtbruin is. Voeg de bosui en de blokjes vis toe en bak ca. 3 minuten verder. Zet het vuur lager, voeg de kruidenmix en de sinaasappelsap toe en roer deze door elkaar, zet het vuur weer hoger en breng het geheel aan de kook, laat het geheel 2 tot 3 minuten rustig doorkoken
  • Bereid de wraps

    0 min
    Haal de wraps uit de plastic verpakking en besprenkel met water. Leg deze vervolgens op een bord en verwarm de wraps gedurende 1 minuut in de magnetron of gedurende 3 minuten verpakt in aluminiumfolie in een voorverwarmde oven (200 °C).
  • Serveer de wraps

    0 min
    Bestrijk de warme wrap met het yoghurt kruidensausje en beleg de wrap met de vulling. Rol de wrap op en serveer deze. Eet smakelijk!
Wrap met witvis, venkel en sinaasappel

Bereid het yoghurt kruidensausje 5

Doe de yoghurt in een schaaltje en roer de sausmix erdoor.

Wrap met witvis, venkel en sinaasappel

Snijd de ingrediënten 5

Snijd de vis in blokjes, halveer de venkel, haal de stronk uit de venkel en snijd de lange uitlopers er af, snijd de venkel nu in dunne schijfjes, deze valt nu vanzelf uit elkaar. Snijd de bosui in ringetjes.

Wrap met witvis, venkel en sinaasappel

Bereid de vulling 5

Bak de venkel ca. 3 minuten aan in de olie tot deze mooi lichtbruin is. Voeg de bosui en de blokjes vis toe en bak ca. 3 minuten verder. Zet het vuur lager, voeg de kruidenmix en de sinaasappelsap toe en roer deze door elkaar, zet het vuur weer hoger en breng het geheel aan de kook, laat het geheel 2 tot 3 minuten rustig doorkoken

Wrap met witvis, venkel en sinaasappel

Bereid de wraps 5

Haal de wraps uit de plastic verpakking en besprenkel met water. Leg deze vervolgens op een bord en verwarm de wraps gedurende 1 minuut in de magnetron of gedurende 3 minuten verpakt in aluminiumfolie in een voorverwarmde oven (200 °C).

Wrap met witvis, venkel en sinaasappel

Serveer de wraps 5

Bestrijk de warme wrap met het yoghurt kruidensausje en beleg de wrap met de vulling. Rol de wrap op en serveer deze. Eet smakelijk!

Recept als PDF

Deel met vrienden

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!

We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden

Opmerkingen 0

Please enter proper keywords 0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam
annuleren
OPSLAAN
Meer laden

Ontdek meer

  • Asperges
  • Avondeten
  • Avondmaal
  • Doordeweeks
  • Familie
  • Familiemaaltijden
  • Fusion
  • Herfst
  • Hoofdgerecht
  • Koken met kinderen
  • Koud / montage
  • Lente
  • Lunchbox voor volwassenen
  • Regenseizoen
  • Snel en makkelijk
  • Uit de pan
  • Vis
  • Vrienden
  • Weekenden
  • Winter
  • Wraps
  • Zomer

Probeer ook

Show more recipes

  • Wrap met kip, paprika en ui

    Wrap met kip, paprika en ui

    40 min Gemakkelijk
  • Basisrecept: MAGGI Wraps Frisse Peper

    Basisrecept: MAGGI Wraps Frisse Peper

    40 min Gemakkelijk
  • Basisrecept: MAGGI Wraps Kruidige Tandoori

    Basisrecept: MAGGI Wraps Kruidige Tandoori

    80 min Gemakkelijk
  • Zeebaars met venkel en puree uit de oven

    Zeebaars met venkel en puree uit de oven

    36 min Gemakkelijk

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies