Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten Recepten
  • Inspiratie Inspiratie
  • MAGGI Producten
  • Veelgestelde vragen FAQ
  • Zoeken Zoeken
  • Mijn Maggi Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • Productcategorieën
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot
Wrap met witvis, venkel en sinaasappel

Wrap met witvis, venkel en sinaasappel

(1)
20 min
Gemakkelijk
Met dit recept voor wraps met vitvis, venkel en sinaasappel ben je zo klaar en geniet je van al het goede van vis en groenten.

Ingrediënten

3 Porties

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:

ingredient_quantity
recipe ingredient
34  g
MAGGI Sauce Bearnaise 250 Milliliter Brick
6 
Wraps
1 
Venkel
3 
Bosui
75  g
Sinaasappelsap
300  g
Witvisfilet
4  el
Yoghurt
2  el
Olijfolie
kopiëren

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
.

Voedingswaarde

koolhydraten
53.4 g
Energie
557.1 kcal
vetten
24.8 g
Eiwit
29.4 g
Voedingswaarde

Instructie

20 Minuten
  • Bereid het yoghurt kruidensausje

    0 min
    Doe de yoghurt in een schaaltje en roer de sausmix erdoor.
  • Snijd de ingrediënten

    0 min
    Snijd de vis in blokjes, halveer de venkel, haal de stronk uit de venkel en snijd de lange uitlopers er af, snijd de venkel nu in dunne schijfjes, deze valt nu vanzelf uit elkaar. Snijd de bosui in ringetjes.
  • Bereid de vulling

    20 min
    Bak de venkel ca. 3 minuten aan in de olie tot deze mooi lichtbruin is. Voeg de bosui en de blokjes vis toe en bak ca. 3 minuten verder. Zet het vuur lager, voeg de kruidenmix en de sinaasappelsap toe en roer deze door elkaar, zet het vuur weer hoger en breng het geheel aan de kook, laat het geheel 2 tot 3 minuten rustig doorkoken
  • Bereid de wraps

    0 min
    Haal de wraps uit de plastic verpakking en besprenkel met water. Leg deze vervolgens op een bord en verwarm de wraps gedurende 1 minuut in de magnetron of gedurende 3 minuten verpakt in aluminiumfolie in een voorverwarmde oven (200 °C).
  • Serveer de wraps

    0 min
    Bestrijk de warme wrap met het yoghurt kruidensausje en beleg de wrap met de vulling. Rol de wrap op en serveer deze. Eet smakelijk!
Wrap met witvis, venkel en sinaasappel

Bereid het yoghurt kruidensausje 5

Doe de yoghurt in een schaaltje en roer de sausmix erdoor.

Wrap met witvis, venkel en sinaasappel

Snijd de ingrediënten 5

Snijd de vis in blokjes, halveer de venkel, haal de stronk uit de venkel en snijd de lange uitlopers er af, snijd de venkel nu in dunne schijfjes, deze valt nu vanzelf uit elkaar. Snijd de bosui in ringetjes.

Wrap met witvis, venkel en sinaasappel

Bereid de vulling 5

Bak de venkel ca. 3 minuten aan in de olie tot deze mooi lichtbruin is. Voeg de bosui en de blokjes vis toe en bak ca. 3 minuten verder. Zet het vuur lager, voeg de kruidenmix en de sinaasappelsap toe en roer deze door elkaar, zet het vuur weer hoger en breng het geheel aan de kook, laat het geheel 2 tot 3 minuten rustig doorkoken

Wrap met witvis, venkel en sinaasappel

Bereid de wraps 5

Haal de wraps uit de plastic verpakking en besprenkel met water. Leg deze vervolgens op een bord en verwarm de wraps gedurende 1 minuut in de magnetron of gedurende 3 minuten verpakt in aluminiumfolie in een voorverwarmde oven (200 °C).

Wrap met witvis, venkel en sinaasappel

Serveer de wraps 5

Bestrijk de warme wrap met het yoghurt kruidensausje en beleg de wrap met de vulling. Rol de wrap op en serveer deze. Eet smakelijk!

Recept als PDF

Deel met vrienden

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Overall rating

2.0 out of 5
2
1 reviews
Write a review
Select a row to filter reviews by rating
11
00
00
00
11
00

Reviews

2

Weinig smaak

Heb het gemaakt, helaas niet binnengekregen, zo flauw van smaak. Is ook niet duidelijk iver welke 'kruidenmix' ze het hebben...
Sabrina99 (niet gecontroleerd) 03/12/2025-06:24 CET
Is this a helpful Review?

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Afbeeldingen
U hebt 0 van de 6 toegestane media-item-entiteiten toegevoegd.
1 + 1 =
Please fill the captcha field

Ontdek meer

  • Asperges
  • Avondeten
  • Avondmaal
  • Bron van eiwitten
  • Doordeweeks
  • Eiwitrijk
  • Familiemaaltijden
  • Fusion
  • Herfst
  • Hoofdgerecht
  • Koken met kinderen
  • Koud / montage
  • Laag in suiker
  • Lente
  • Lunchbox voor volwassenen
  • Portie Groenten/Fruit
  • Regenseizoen
  • Snel en makkelijk
  • Uit de pan
  • Vis
  • Vrienden
  • Weekenden
  • Winter
  • Wraps
  • Zomer

Probeer ook

Show more recipes

  • Tex Mex Air Fryer Kip Wraps met Guacamole

    Tex Mex Air Fryer Kip Wraps met Guacamole

    20 min Gemakkelijk
  • Wrap met knoflook-kruiden kip en avocado

    Wrap met knoflook-kruiden kip en avocado

    65 min Gemakkelijk

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Pinterest
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies