Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de krieltjes in 10 minuten op middelhoog vuur goudbruin.
Bereid de saus
7 min
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking en roer de boter erdoor.
Serveer het gerecht
3 min
Verdeel de zalm over 3 borden en bestrooi met de dille. Serveer met de asperges, krieltjes en saus.
Kook de asperges
4
Kook de asperges 16 minuten.
Bak de krieltjes
4
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de krieltjes in 10 minuten op middelhoog vuur goudbruin.
Bereid de saus
4
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking en roer de boter erdoor.
Serveer het gerecht
4
Verdeel de zalm over 3 borden en bestrooi met de dille. Serveer met de asperges, krieltjes en saus.
Recept als PDF
Deel met vrienden
Activeer video's
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden