Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vlinderpasta met kip, champignons en kaassaus

0
20min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

250 g
Champignons
300 g
Kipfilet
225 g
Vlinderpasta
1 el
Peterselie
20 g
Boter

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
520.3 kcal
Eiwit
36.3 g
koolhydraten
64.38 g
vetten
12.57 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

20 Minuten
Kook de pasta
1 min
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak de champignons en de kip
1 min
Verhit de boter in een ruime koekenpan en bak de champignons 5 minuten. Voeg de kipreepjes toe en laat al roerende gaar worden, maar niet kleuren.
Bereid de saus
1 min
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng de ingrediënten
1 min
Schep de kip, champignons en de saus door de macaroni en laat door en door warm worden. Bestrooi voor het opdienen met de peterselie.
Serveer het gerecht
1 min
Maak er met een salade van kropsla, tomaat, komkommer en rode ui een complete maaltijd van. Eet smakelijk. Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per persoon
Vlinderpasta met kip, champignons en kaassaus

Kook de pasta 5

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Vlinderpasta met kip, champignons en kaassaus

Bak de champignons en de kip 5

Verhit de boter in een ruime koekenpan en bak de champignons 5 minuten. Voeg de kipreepjes toe en laat al roerende gaar worden, maar niet kleuren.

Vlinderpasta met kip, champignons en kaassaus

Bereid de saus 5

Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Vlinderpasta met kip, champignons en kaassaus

Meng de ingrediënten 5

Schep de kip, champignons en de saus door de macaroni en laat door en door warm worden. Bestrooi voor het opdienen met de peterselie.

Vlinderpasta met kip, champignons en kaassaus

Serveer het gerecht 5

Maak er met een salade van kropsla, tomaat, komkommer en rode ui een complete maaltijd van. Eet smakelijk. Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per persoon

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam