Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten
  • Inspiratie
  • Producten
  • FAQ
  • Zoeken
  • Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • Productcategorieën
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot

Vegetarische dagschotel met paprika, sperziebonen en satésaus

(1)
100min
Gemakkelijk
Koop nu

Ingrediënten

3 Porties

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  Zakje
MAGGI Dagschotel Sperziebonen satésaus met gehakt
225  g
Kikkererwten
400  g
Wortelen
400  g
Sperziebonen
1 
Witte ui
160  g
Notenrijst
50  ml
Kookroom
1  el
Olijfolie
kopiëren

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
.

Voedingswaarde

Energie
508.11 kcal
Eiwit
14.56 g
koolhydraten
72.81 g
vetten
16.76 g
Voedingswaarde

Instructie

100 Minuten
  • Breng de sperziebonen en rijst aan de kook

    20 min
    Kook de sperziebonen (beet)gaar in een pan met weinig water. Giet vervolgens de sperziebonen af. Kook ondertussen ook de notenrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Bak de ui en groenten

    20 min
    Verhit de olie in een koekenpan en bak de gesnipperde ui kort aan. Voeg daarna de wortel toe en bak het geheel 2 minuten.
  • Bereid de mix voor een heerlijke smaak

    20 min
    Volg de aanwijzingen op het zakje MAGGI Dagschotel Sperziebonen satésaus met gehakt. Maak de mix aan met water en de kookroom en voeg de mix toe aan het groentemengsel. Breng het geheel al roerend aan de kook.
  • Breng alle ingrediënten samen

    20 min
    Voeg de sperziebonen toe aan het groentemengsel. Breng het aan de kook en roer het af en toe goed door. Laat het vervolgens nog 2 minuten zachtjes doorwarmen en roer in de laatste minuut ook de kikkererwten door het gerecht.
  • Klaar om het gerecht te serveren

    20 min
    Schep het groentemengsel en de notenrijst direct op je bord of serveer het gerecht lekker makkelijk in een pan op tafel. Laat de geuren nog even op je inwerken. Hmm, dat wordt genieten!
Vegetarische dagschotel met paprika, sperziebonen en satésaus

Breng de sperziebonen en rijst aan de kook 5

Kook de sperziebonen (beet)gaar in een pan met weinig water. Giet vervolgens de sperziebonen af. Kook ondertussen ook de notenrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Vegetarische dagschotel met paprika, sperziebonen en satésaus

Bak de ui en groenten 5

Verhit de olie in een koekenpan en bak de gesnipperde ui kort aan. Voeg daarna de wortel toe en bak het geheel 2 minuten.

Vegetarische dagschotel met paprika, sperziebonen en satésaus

Bereid de mix voor een heerlijke smaak 5

Volg de aanwijzingen op het zakje MAGGI Dagschotel Sperziebonen satésaus met gehakt. Maak de mix aan met water en de kookroom en voeg de mix toe aan het groentemengsel. Breng het geheel al roerend aan de kook.

Vegetarische dagschotel met paprika, sperziebonen en satésaus

Breng alle ingrediënten samen 5

Voeg de sperziebonen toe aan het groentemengsel. Breng het aan de kook en roer het af en toe goed door. Laat het vervolgens nog 2 minuten zachtjes doorwarmen en roer in de laatste minuut ook de kikkererwten door het gerecht.

Vegetarische dagschotel met paprika, sperziebonen en satésaus

Klaar om het gerecht te serveren 5

Schep het groentemengsel en de notenrijst direct op je bord of serveer het gerecht lekker makkelijk in een pan op tafel. Laat de geuren nog even op je inwerken. Hmm, dat wordt genieten!

Recept als PDF

Deel met vrienden

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!

We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden

Opmerkingen 0

Please enter proper keywords 0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam
annuleren
OPSLAAN
Meer laden

Ontdek meer

  • Noedels & Rijst
  • Vegetarisch

Probeer ook

Show more recipes

  • Basisrecept: MAGGI Hollands Pannetje Sperziebonen jachtsaus met hamlapjes

    20 min Gemakkelijk
  • Basisrecept: MAGGI Dagschotel Sperziebonen satésaus met gehakt

    20 min Gemakkelijk
  • Vegetarische dagschotel met linzen en paprika-goulashsaus

    25 min Gemakkelijk
  • Gado gado met kikkererwten

    15 min Gemakkelijk

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies