Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vegetarische dagschotel met linzen en paprika-goulashsaus

0
25min
Gemakkelijk
Een dagje geen vlees? Probeer eens een vegetarische dagschotel met linzen en paprika-goulashsaus. Geniet ervan en eet smakelijk!

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

250 g
Sperziebonen
1 
Gele paprika
200 g
Linzen
1 
Witte ui
200 g
Rijst
75 ml
Kookroom
1 el
Olijfolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
444.83 kcal
Eiwit
20.75 g
koolhydraten
77.74 g
vetten
7.94 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

25 Minuten
Kook de sperziebonen en de rijst
25 min
Kook de sperziebonen (beet)gaar in een pan met weinig water. Giet de bonen af. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak de ui en paprika
0 min
Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui kort aan. Voeg de paprika toe en bak deze 2 minuten mee.
Voeg de kruidenmix toe
0 min
Zet het vuur laag en voeg het water, de kookroom en de inhoud van het zakje toe en breng het geheel al roerend aan de kook.
Laat het gerecht zachtjes doorkoken
0 min
Laat het geheel vervolgens ca. 5 minuten, onder af en toe roeren, zachtjes doorkoken.
Serveer het gerecht
0 min
Roer kort voor het serveren de linzen door het gerecht. Serveer met de rijst.
Vegetarische dagschotel met linzen en paprika-goulashsaus

Kook de sperziebonen en de rijst 5

Kook de sperziebonen (beet)gaar in een pan met weinig water. Giet de bonen af. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Vegetarische dagschotel met linzen en paprika-goulashsaus

Bak de ui en paprika 5

Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui kort aan. Voeg de paprika toe en bak deze 2 minuten mee.

Vegetarische dagschotel met linzen en paprika-goulashsaus

Voeg de kruidenmix toe 5

Zet het vuur laag en voeg het water, de kookroom en de inhoud van het zakje toe en breng het geheel al roerend aan de kook.

Vegetarische dagschotel met linzen en paprika-goulashsaus

Laat het gerecht zachtjes doorkoken 5

Laat het geheel vervolgens ca. 5 minuten, onder af en toe roeren, zachtjes doorkoken.

Vegetarische dagschotel met linzen en paprika-goulashsaus

Serveer het gerecht 5

Roer kort voor het serveren de linzen door het gerecht. Serveer met de rijst.

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam