Tomaten groenten soep van Racha, Florysch-Thobyaz en Mattheyz-Ferdynand
45min
Gemakkelijk
.
Voedingswaarde
Energie
743.86 kcal
koolhydraten
29.79 g
Eiwit
57.08 g
vetten
44.25 g
Voedingswaarde
Instructie
45 Minuten
Verwarm water
Verwarm 2 liter water in de soeppan.
Snipper de ui en knoflook
Snipper de ui en pers de knoflook.
Bereid de balletjes
Meng het gehakt met 2 eieren, ui, knoflook, paneermeel en fijngesneden oregano. Meng het geheel goed en draai er vervolgens balletjes van.
Gaar de balletjes
Gooi de balletjes in de soeppan en voeg een Maggi bouillonblokje eraan toe. Laat de balletjes met de bouillon even garen.
Voeg de groente toe
Voeg de zakken voorgesneden groente en de gezeefde tomaten aan de pan toe en roer de soep goed.
Vermicelli en ketjap
Op het einde kun je naar smaak nog vermicelli toevoegen. Voeg eventueel ketjap toe voor een zoetere smaak.
Tijd om te eten
Lekker met soepstengels.
Super simpel. En super lekker!
Eet smakelijk!
Opmerkingen 0