Spaghetti met witte asperges en kipgehaktballetjes
Gemakkelijk
100 g
Rucola
25 g
Boter
1 Zak
1
Witte ui
450 g
Witte asperges
250 g
Kipgehakt
210 g
Spaghetti
30 g
Parmezaanse kaas
25 g
Boter
1 el
Olijfolie
.
Voedingswaarde
Energie
692.61 kcal
Eiwit
33.24 g
koolhydraten
68.46 g
vetten
32.43 g
Voedingswaarde
Instructie
Kook de spaghetti
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
Snijd en kook de asperges
Snijd intussen de asperges in stukjes en kook ze in 6 - 8 minuten gaar.
Bereid het gehakt
Doe ondertussen het kipgehakt in een grote kom. Voeg de gesnipperde ui toe en breng op smaak. Rol kleine balletjes van het gehakt. Verhit een beetje olie in een koekenpan en bak hierin de kipgehaktballetjes rondom goudbruin en in 8 minuten gaar.
Bereid de saus
Bereid de saus volgens de aanwijzing van de verpakking en roer de boter erdoor. Meng de aspergestukjes door de saus en vervolgens door de spaghetti.
Serveer het gerecht
Verdeel de rucola over de borden en schep hier de spaghetti met witte asperges bovenop. Schep de kipgehaktballetjes erbij en serveer met de Parmezaanse kaas.
Opmerkingen 0