Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 2 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Bereid de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de aubergine in blokjes van 1 cm. Bak de blokjes aan in olijfolie totdat ze bruin en zacht worden.
Breng het water in een pannetje aan de kook en los het MAGGI bouillonblokje hierin op. Voeg de bouillon samen met de tomatenblokjes toe aan de gebakken aubergine. Laat het geheel 15 min. op laag vuur inkoken. Hak ondertussen de basilicum grof.
Serveer de fusilli met de saus en garneer het gerecht met de grof gehakte basilicum.
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden
pasta met tomaat-auberginesaus.