Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Snelle paella

0
50min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
4 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

80  g
Chorizo
1 
Witte ui
200  g
Garnalen
1 
Teentje knoflook
1 
Rode paprika
400  g
Tomaten, in blokjes
200  g
Doperwten
6 
Kipdijfilet
400  g
Rijst
1  el
paprikapoeder
2  el
Olijfolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
861.35 kcal
Eiwit
62.49 g
koolhydraten
89.87 g
vetten
29.28 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

50 Minuten
Bak de kippendijen, ui en knoflook
0 min
Verhit olie in een hapjespan (of paella pan) en bak de kippendijen rondom bruin. Voeg de ui en knoflook toe en bak nog 3 minuten mee.
Voeg de tomaat, paprika, chorizo en paprikapoeder toe.
0 min
Voeg de tomatenblokjes en paprika toe en bak 2 minuten mee. Schep de chorizo erbij en strooi de paprikapoeder erboven.
Voeg de rijst toe en kook in de bouillon
0 min
Voeg de rijst toe en schenk het water erbij. Los hierin het bouillonblokje op en laat de paella op laag vuur koken totdat bijna al het water is opgenomen en de rijst gaar is. Voeg eventueel nog wat vocht toe als de rijst nog niet gaar is.
Garnalen en doperwten toevoegen en serveer het gerecht
0 min
Schep de garnalen en doperwten erbij en warm het al omscheppend nog 4 minuten mee. Verdeel de paella over de borden en serveer.
Snelle paella

Bak de kippendijen, ui en knoflook 4

Verhit olie in een hapjespan (of paella pan) en bak de kippendijen rondom bruin. Voeg de ui en knoflook toe en bak nog 3 minuten mee.

Snelle paella

Voeg de tomaat, paprika, chorizo en paprikapoeder toe. 4

Voeg de tomatenblokjes en paprika toe en bak 2 minuten mee. Schep de chorizo erbij en strooi de paprikapoeder erboven.

Snelle paella

Voeg de rijst toe en kook in de bouillon 4

Voeg de rijst toe en schenk het water erbij. Los hierin het bouillonblokje op en laat de paella op laag vuur koken totdat bijna al het water is opgenomen en de rijst gaar is. Voeg eventueel nog wat vocht toe als de rijst nog niet gaar is.

Snelle paella

Garnalen en doperwten toevoegen en serveer het gerecht 4

Schep de garnalen en doperwten erbij en warm het al omscheppend nog 4 minuten mee. Verdeel de paella over de borden en serveer.

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam