Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten
  • Inspiratie
  • Producten
  • FAQ
  • Zoeken
  • Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • Productcategorieën
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot
Snelle paella

Snelle paella

(0)
30min
Gemakkelijk
Koop nu

Ingrediënten

4 Porties

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  Blokje
MAGGI Kippenbouillon
400  g
Rijst
80  g
Chorizo
200  g
Garnalen
6 
Kipdijfilet
400  g
Tomaten, in blokjes
200  g
Doperwten
1 
Rode paprika
1 
Witte ui
1 
Teentje knoflook
2  el
Olijfolie
1  g
Specerijen, peper, rood of cayennepeper
kopiëren

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
.

Voedingswaarde

Energie
861.35 kcal
Eiwit
62.49 g
koolhydraten
89.87 g
vetten
29.28 g
Voedingswaarde

Instructie

30 Minuten
  • Bak de kippendijen, ui en knoflook

    7 min
    Verhit olie in een hapjespan (of paella pan) en bak de kippendijen rondom bruin. Voeg de ui en knoflook toe en bak nog 3 minuten mee.
  • Voeg de tomaat, paprika, chorizo en paprikapoeder toe.

    5 min
    Voeg de tomatenblokjes en paprika toe en bak 2 minuten mee. Schep de chorizo erbij en strooi de paprikapoeder erboven.
  • Voeg de rijst toe en kook in de bouillon

    14 min
    Voeg de rijst toe en schenk het water erbij. Los hierin het bouillonblokje op en laat de paella op laag vuur koken totdat bijna al het water is opgenomen en de rijst gaar is. Voeg eventueel nog wat vocht toe als de rijst nog niet gaar is.
  • Garnalen en doperwten toevoegen en serveer het gerecht

    4 min
    Schep de garnalen en doperwten erbij en warm het al omscheppend nog 4 minuten mee. Verdeel de paella over de borden en serveer.
Snelle paella

Bak de kippendijen, ui en knoflook 4

Verhit olie in een hapjespan (of paella pan) en bak de kippendijen rondom bruin. Voeg de ui en knoflook toe en bak nog 3 minuten mee.

Snelle paella

Voeg de tomaat, paprika, chorizo en paprikapoeder toe. 4

Voeg de tomatenblokjes en paprika toe en bak 2 minuten mee. Schep de chorizo erbij en strooi de paprikapoeder erboven.

Snelle paella

Voeg de rijst toe en kook in de bouillon 4

Voeg de rijst toe en schenk het water erbij. Los hierin het bouillonblokje op en laat de paella op laag vuur koken totdat bijna al het water is opgenomen en de rijst gaar is. Voeg eventueel nog wat vocht toe als de rijst nog niet gaar is.

Snelle paella

Garnalen en doperwten toevoegen en serveer het gerecht 4

Schep de garnalen en doperwten erbij en warm het al omscheppend nog 4 minuten mee. Verdeel de paella over de borden en serveer.

Recept als PDF

Deel met vrienden

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!

We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden

Opmerkingen 0

Please enter proper keywords 0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam
annuleren
OPSLAAN
Meer laden

Ontdek meer

  • Avondeten
  • Bron van eiwitten
  • Buffet
  • Doordeweeks
  • Familie
  • Feest
  • Herfst
  • Hoofdgerecht
  • Kip
  • Koken met kinderen
  • Lente
  • Lunchbox voor volwassenen
  • Regenseizoen
  • Snel en makkelijk
  • Spaans
  • Vis
  • Vrienden
  • Weekenden
  • Winter
  • Zomer

Probeer ook

Show more recipes

  • Thaise tomatensoep met linzen en koriander

    Thaise tomatensoep met linzen en koriander

    24 min Gemakkelijk
  • Pangasiusfilet met kerrie-kokossaus, wortel en rijst

    Pangasiusfilet met kerrie-kokossaus, wortel en rijst

    38 min Gemakkelijk
  • Milde curry met bloemkool en linzen

    Milde curry met bloemkool en linzen

    50 min Gemakkelijk
  • Tomaatrisotto uit de oven met cherrytomaten en spinazie

    Tomaatrisotto uit de oven met cherrytomaten en spinazie

    50 min Gemiddeld

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies