Romige pasta met zalm
60min
Gemakkelijk
.
Voedingswaarde
Energie
459.15 kcal
koolhydraten
45.22 g
Eiwit
35.65 g
vetten
14.67 g
Voedingswaarde
Instructie
60 Minuten
Bak de groenten
Verhit de olijfolie in een hapjespan en roerbak hierin de groenten op hoog vuur enkele minuten aan.
Bereid de kruidenmix en pasta
Voeg het water toe met de kruidenmix en de pasta. Roer het geheel door elkaar en breng aan de kook. Zet de hittebron lager zodra het geheel kookt en laat het geheel 11 à 12 minuten pruttelen tot de pasta al dente/gaar is. Schep tussendoor af en toe om.
Voeg de zalm toe
Voeg in de laatste vijf minuten de zalm toe en schep voorzichtig om totdat deze gaar is. De zalm mag licht roze blijven van binnen.
Serveer het gerecht
Schep het gerecht op de borden en eet smakelijk.
Opmerkingen 0