Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Romige pasta met zalm

0
60min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1 
Courgette
200  g
Kastanjechampignons
375  g
Zalmfilet
1  el
Olijfolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
459.15 kcal
Eiwit
35.65 g
koolhydraten
45.22 g
vetten
14.67 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

60 Minuten
Bak de groenten
0 min
Verhit de olijfolie in een hapjespan en roerbak hierin de groenten op hoog vuur enkele minuten aan.
Bereid de kruidenmix en pasta
0 min
Voeg het water toe met de kruidenmix en de pasta. Roer het geheel door elkaar en breng aan de kook. Zet de hittebron lager zodra het geheel kookt en laat het geheel 11 à 12 minuten pruttelen tot de pasta al dente/gaar is. Schep tussendoor af en toe om.
Voeg de zalm toe
0 min
Voeg in de laatste vijf minuten de zalm toe en schep voorzichtig om totdat deze gaar is. De zalm mag licht roze blijven van binnen.
Serveer het gerecht
0 min
Schep het gerecht op de borden en eet smakelijk.
Romige pasta met zalm

Bak de groenten 4

Verhit de olijfolie in een hapjespan en roerbak hierin de groenten op hoog vuur enkele minuten aan.

Romige pasta met zalm

Bereid de kruidenmix en pasta 4

Voeg het water toe met de kruidenmix en de pasta. Roer het geheel door elkaar en breng aan de kook. Zet de hittebron lager zodra het geheel kookt en laat het geheel 11 à 12 minuten pruttelen tot de pasta al dente/gaar is. Schep tussendoor af en toe om.

Romige pasta met zalm

Voeg de zalm toe 4

Voeg in de laatste vijf minuten de zalm toe en schep voorzichtig om totdat deze gaar is. De zalm mag licht roze blijven van binnen.

Romige pasta met zalm

Serveer het gerecht 4

Schep het gerecht op de borden en eet smakelijk.

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam