Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Roerbaknoedels met zalmspiesjes, Thaise wokgroenten en peultjes

0
25min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

400 g
Oosterse groentemix
200 g
Peultjes
375 g
Zalmfilet
1 el
Olijfolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
540.8 kcal
Eiwit
35.48 g
koolhydraten
48.26 g
vetten
20.58 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

25 Minuten
Bak de groenten
0 min
Verhit de olijfolie in een grote koekenpan of wok en roerbak hierin de groenten ca. 2 minuten op hoog vuur.
Bereid de mix
0 min
Bewaar 2 theelepels kruidenmix en bereid de overige mix volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg dit mengsel toe aan de groenten.
Voeg de noedels toe
0 min
Voeg vervolgens de noedels toe en laat deze al roerend het vocht opnemen en gaar worden.
Bereid de zalmspiesjes
25 min
Rijg de zalmblokjes op houten spiesjes en breng op smaak met de achtergehouden kruidenmix. Verhit een koekenpan en bak de zalmspiesjes in ca. 5 minuten rondom bruin en net gaar.
Serveer het roerbak gerecht
0 min
Schep de noedels op de borden en serveer met de zalmspiesjes.
Roerbaknoedels met zalmspiesjes, Thaise wokgroenten en peultjes

Bak de groenten 5

Verhit de olijfolie in een grote koekenpan of wok en roerbak hierin de groenten ca. 2 minuten op hoog vuur.

Roerbaknoedels met zalmspiesjes, Thaise wokgroenten en peultjes

Bereid de mix 5

Bewaar 2 theelepels kruidenmix en bereid de overige mix volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg dit mengsel toe aan de groenten.

Roerbaknoedels met zalmspiesjes, Thaise wokgroenten en peultjes

Voeg de noedels toe 5

Voeg vervolgens de noedels toe en laat deze al roerend het vocht opnemen en gaar worden.

Roerbaknoedels met zalmspiesjes, Thaise wokgroenten en peultjes

Bereid de zalmspiesjes 5

Rijg de zalmblokjes op houten spiesjes en breng op smaak met de achtergehouden kruidenmix. Verhit een koekenpan en bak de zalmspiesjes in ca. 5 minuten rondom bruin en net gaar.

Roerbaknoedels met zalmspiesjes, Thaise wokgroenten en peultjes

Serveer het roerbak gerecht 5

Schep de noedels op de borden en serveer met de zalmspiesjes.

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam