Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rode kool stamppot met hachee

(0)
75min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

500  g
Hachee vlees
500  g
Rode Kool
1 
Witte ui
600  g
Aardappels, geschild
1 
Appel
1  el
Olijfolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
487.83 kcal
Eiwit
42.44 g
koolhydraten
59.37 g
vetten
10.39 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

75 Minuten
Fruit de ui aan en bak het vlees
1 min
Verhit de olie in een braadpan, fruit de ui aan en voeg het vlees voor de hachee toe. Bak 1 minuut.
Voeg de stoofmix en het water toe
1 min
Voeg de mix en water toe en laat ongeveer 3 uur stoven.
Kook de aardappelen
1 min
Kook ondertussen de aardappelen in ca. 20 minuten gaar.
Maak van de aardappelen puree
1 min
Breng de melk samen met de boter aan de kook. Giet de aardappels af en pureer met de warme melk en peper.
Verwarm de rode kool en meng de ingrediënten voor de stamppot
1 min
Verwarm de rode kool in magnetron of in pan en schep door de puree. Schep de appel samen met de walnoten door de puree.
Serveer het gerecht
1 min
Serveer de hachee met de rode kool stamppot. Eet smakelijk!
Rode kool stamppot met hachee

Fruit de ui aan en bak het vlees 6

Verhit de olie in een braadpan, fruit de ui aan en voeg het vlees voor de hachee toe. Bak 1 minuut.

Rode kool stamppot met hachee

Voeg de stoofmix en het water toe 6

Voeg de mix en water toe en laat ongeveer 3 uur stoven.

Rode kool stamppot met hachee

Kook de aardappelen 6

Kook ondertussen de aardappelen in ca. 20 minuten gaar.

Rode kool stamppot met hachee

Maak van de aardappelen puree 6

Breng de melk samen met de boter aan de kook. Giet de aardappels af en pureer met de warme melk en peper.

Rode kool stamppot met hachee

Verwarm de rode kool en meng de ingrediënten voor de stamppot 6

Verwarm de rode kool in magnetron of in pan en schep door de puree. Schep de appel samen met de walnoten door de puree.

Rode kool stamppot met hachee

Serveer het gerecht 6

Serveer de hachee met de rode kool stamppot. Eet smakelijk!

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam