Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pompoensoep van Oma van Jantina en My-lan

0
70min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
4 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

3  Stuks
Teentje knoflook
1  Stuk
Witte ui
4  cm
Gember
1  Stuk
Chilipeper
20  g
Kerrie
3  Stuks
Winterpeen
1  Stuk
Pompoen
2  Blokjes
MAGGI Groentebouillon
2  el
Olijfolie
1  l
Water
50  g
Gedroogde garnalen
20  g
Koriander
100  g
Rijst

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

70 Minuten
Schillen
2 min
Schil alle groentes en snijdt alles in blokjes.
Fruiten en garnalen
5 min
Fruit de ui, knoflook, gember en chilipeper. Voeg de kerrie en de garnalen toe. Blijf ondertussen roeren op niet te hoog vuur. Wacht tot de garnalen een beetje bruin kleuren.
Wortel en pompoen
5 min
Voeg de wortel toe en na een paar minuten de pompoen. Daarna het water (1 l) en de bouillonblokjes.
Koken
20 min
Laat het water koken en zet de pan daarna zacht. Roer alles af en toe door elkaar en wacht net zolang totdat jij alles zacht genoeg vindt (na ongeveer 45-60 min). Kook ondertussen de rijst.
Pureren
5 min
Pureer de soep met een staafmixer.
Serveren
5 min
Wanneer de soep klaar is doe je deze over de rijst (hoeveelheid naar wens) en garneer je af met wat koriander. Eet smakelijk!
Pompoensoep van Oma van Jantina en My-lan

Schillen 6

Schil alle groentes en snijdt alles in blokjes.

Pompoensoep van Oma van Jantina en My-lan

Fruiten en garnalen 6

Fruit de ui, knoflook, gember en chilipeper. Voeg de kerrie en de garnalen toe. Blijf ondertussen roeren op niet te hoog vuur. Wacht tot de garnalen een beetje bruin kleuren.

Pompoensoep van Oma van Jantina en My-lan

Wortel en pompoen 6

Voeg de wortel toe en na een paar minuten de pompoen. Daarna het water (1 l) en de bouillonblokjes.

Pompoensoep van Oma van Jantina en My-lan

Koken 6

Laat het water koken en zet de pan daarna zacht. Roer alles af en toe door elkaar en wacht net zolang totdat jij alles zacht genoeg vindt (na ongeveer 45-60 min). Kook ondertussen de rijst.

Pompoensoep van Oma van Jantina en My-lan

Pureren 6

Pureer de soep met een staafmixer.

Pompoensoep van Oma van Jantina en My-lan

Serveren 6

Wanneer de soep klaar is doe je deze over de rijst (hoeveelheid naar wens) en garneer je af met wat koriander. Eet smakelijk!

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam