Pasta met knoflookkip en courgette
50min
Gemakkelijk
2.5
Courgette
375 g
Vlinderpasta
500 g
Kipfilet
150 ml
Slagroom
5 el
Parmezaanse kaas
1 el
Citroensap
20 g
Boter
.
Voedingswaarde
Energie
561.26 kcal
Eiwit
35.5 g
koolhydraten
64.49 g
vetten
17.35 g
Voedingswaarde
Instructie
50 Minuten
Bereid de kip
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bereid de kip met de mix voor braadstomen volgens de aanwijzingen op de verpakking en zet 40 minuten in de oven.
Kook de pasta
Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak de courgette
Verhit de boter in een grote koekenpan en bak hierin op laag vuur de courgette ongeveer 10 minuten. Schep de courgette regelmatig om. Voeg de slagroom toe, kruid naar smaak en laat alles samen nog een paar minuten stoven.
Serveer het gerecht
Schep de courgette met het citroensap door de pasta. Verdeel de pasta en de kip over de borden, bestrooi met de kaas en serveer. Eet smakelijk.
Opmerkingen 0