Pangasiusfilet met kerrie-kokossaus, wortel en rijst
61min
Gemakkelijk
300 g
Wortelen
2
Prei
1
Witte ui
300 g
Pangasiusfilet
225 g
Zilvervliesrijst
125 ml
Kokosmelk
2 el
Olijfolie
.
Voedingswaarde
Energie
622.53 kcal
Eiwit
24.35 g
koolhydraten
83.95 g
vetten
22.17 g
Voedingswaarde
Instructie
61 Minuten
Kook de rijst
0 min
Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en houd warm met het deksel op de pan.
Kook de wortel en de prei
0 min
Kook de wortel in 3 minuten beetgaar. Voeg de prei toe en kook nog 5 minuten. Giet de groenten af.
Bak de ui en de vis
0 min
Verhit de olie in een grote hapjespan of wok en bak hierin de ui 5 minuten. Voeg de vis toe en bak deze op hoog vuur al omscheppend nog 3 minuten.
Bereid de kruidenmix
0 min
Bereid de kruidenmix met 150 ml water en de kokosmelk. Voeg dit aan de pan met de vis toe. Doe de groenten erbij en laat alles samen nog 3 minuten zachtjes doorkoken.
Serveer het gerecht
0 min
Serveer het gerecht met de rijst en eet smakelijk!
Opmerkingen 0