Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pangasius dille-citroen met ovenaardappelen en groenten

(0)
56min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
5 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 5 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

2.5 
Courgette
2.5 
Rode paprika
625  g
Pangasiusfilet
1  Kg
Kruimige aardappel
2.5  el
Platte peterselie
4  el
Olijfolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
332.79 kcal
Eiwit
25.37 g
koolhydraten
30.28 g
vetten
13.44 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

56 Minuten
Verwarm de oven voor
0 min
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Bak de vis in de oven
0 min
Bereid de vis met de mix voor braadstomen volgens de aanwijzingen op de verpakking en bak de vis ca. 40 minuten in de oven.
Rooster de aardappelen in de oven
0 min
Schep de aardappelen om met de helft van de olijfolie en kruid ze naar smaak. Spreid ze in 1 laag uit over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ze 30 minuten in de oven.
Bak de courgette en de paprika
0 min
Verhit de rest van de olijfolie in een grote koekenpan of wok. Bak de courgette 3 minuten, voeg de paprika toe en bak nog 5 minuten. Serveer de vis met de aardappelen, groente en garneer met de peterselie. eet smakelijk!
Pangasius dille-citroen met ovenaardappelen en groenten

Verwarm de oven voor 4

Verwarm de oven voor op 220 graden.

Pangasius dille-citroen met ovenaardappelen en groenten

Bak de vis in de oven 4

Bereid de vis met de mix voor braadstomen volgens de aanwijzingen op de verpakking en bak de vis ca. 40 minuten in de oven.

Pangasius dille-citroen met ovenaardappelen en groenten

Rooster de aardappelen in de oven 4

Schep de aardappelen om met de helft van de olijfolie en kruid ze naar smaak. Spreid ze in 1 laag uit over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ze 30 minuten in de oven.

Pangasius dille-citroen met ovenaardappelen en groenten

Bak de courgette en de paprika 4

Verhit de rest van de olijfolie in een grote koekenpan of wok. Bak de courgette 3 minuten, voeg de paprika toe en bak nog 5 minuten. Serveer de vis met de aardappelen, groente en garneer met de peterselie. eet smakelijk!

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam