Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 5 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Bereid de vis met de mix voor braadstomen volgens de aanwijzingen op de verpakking en bak de vis ca. 40 minuten in de oven.
Schep de aardappelen om met de helft van de olijfolie en kruid ze naar smaak. Spreid ze in 1 laag uit over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ze 30 minuten in de oven.
Verhit de rest van de olijfolie in een grote koekenpan of wok. Bak de courgette 3 minuten, voeg de paprika toe en bak nog 5 minuten. Serveer de vis met de aardappelen, groente en garneer met de peterselie. eet smakelijk!