Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten
  • Inspiratie
  • Producten
  • FAQ
  • Zoeken
  • Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • Productcategorieën
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot
Ovenschotel met tonijn, bleekselderij en tomaat

Ovenschotel met tonijn, bleekselderij en tomaat

(3)
55min
Gemakkelijk

Ingrediënten

3

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  Zakje
MAGGI Aardappelpuree voor Ovenschotel
1 
Witte ui
2  Stuks
Bosuitjes, in ringetjes gesneden
2 
Teentje knoflook
3 
Tomaten
2  Blikken
Tonijn
2  el
Olijfolie
20  g
Boter
1  Stengel
Bleekselderij
kopiëren

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
.

Voedingswaarde

Energie
366.09 kcal
Eiwit
25.01 g
koolhydraten
28.77 g
vetten
17.03 g
Voedingswaarde

Instructie

55 Minuten
  • Bak de groenten

    5 min
    Verwarm de oven alvast voor op 200 °C. Doe ondertussen de olijfolie in een hapjespan en voeg de gesneden bosuitjes, gesnipperde ui, stukjes bleekselderij en knoflook toe. Fruit de groenten een paar minuten aan.
  • Snijd de tomaten in blokjes

    5 min
    Snijd elke tomaat in 4 parten. Verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in reepjes. Snijd deze reepjes vervolgens in blokjes.
  • Bereid de puree en de vulling

    15 min
    Maak de aardappelpuree makkelijk klaar volgens de aanwijzingen op het zakje MAGGI Aardappelpuree voor Ovenschotel. Maak daarna het vis- en groentemengsel voor de vulling. Roer in de pan de tomatenblokjes en de tonijn door de gebakken groenten met bleekselderij en ui.
  • Vul de ovenschotel en bak in de oven

    30 min
    Vet een ovenschaal in met boter. Verdeel het vis- en groentemengsel over de bodem van de schaal. Dek daarna het geheel af met de aardappelpuree. Plaats vervolgens de ovenschotel met tonijn in het midden van de oven en bak het gerecht 30 minuten totdat hij mooi goudbruin is. Serveer na bereiding de ovenschaal met een grote opscheplepel op tafel. Eet smakelijk en dive in!
Ovenschotel met tonijn, bleekselderij en tomaat

Bak de groenten 4

Verwarm de oven alvast voor op 200 °C. Doe ondertussen de olijfolie in een hapjespan en voeg de gesneden bosuitjes, gesnipperde ui, stukjes bleekselderij en knoflook toe. Fruit de groenten een paar minuten aan.

Ovenschotel met tonijn, bleekselderij en tomaat

Snijd de tomaten in blokjes 4

Snijd elke tomaat in 4 parten. Verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in reepjes. Snijd deze reepjes vervolgens in blokjes.

Ovenschotel met tonijn, bleekselderij en tomaat

Bereid de puree en de vulling 4

Maak de aardappelpuree makkelijk klaar volgens de aanwijzingen op het zakje MAGGI Aardappelpuree voor Ovenschotel. Maak daarna het vis- en groentemengsel voor de vulling. Roer in de pan de tomatenblokjes en de tonijn door de gebakken groenten met bleekselderij en ui.

Ovenschotel met tonijn, bleekselderij en tomaat

Vul de ovenschotel en bak in de oven 4

Vet een ovenschaal in met boter. Verdeel het vis- en groentemengsel over de bodem van de schaal. Dek daarna het geheel af met de aardappelpuree. Plaats vervolgens de ovenschotel met tonijn in het midden van de oven en bak het gerecht 30 minuten totdat hij mooi goudbruin is. Serveer na bereiding de ovenschaal met een grote opscheplepel op tafel. Eet smakelijk en dive in!

Recept als PDF

Deel met vrienden

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!

We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden

Opmerkingen 0

Please enter proper keywords 0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam
annuleren
OPSLAAN
Meer laden

Ontdek meer

  • Aardappelen
  • Avondeten
  • Doordeweeks
  • Familie
  • Familiemaaltijden
  • Groenten
  • Hoofdgerecht
  • Lunch
  • Nationaal
  • Ovenschotel
  • Snel en makkelijk
  • Vis
  • Vis
  • Weekenden

Probeer ook

Show more recipes

  • Andijvieschotel met gehakt en champignonsaus

    Andijvieschotel met gehakt en champignonsaus

    41 min Gemakkelijk
  • Witlofschotel met gehakt

    Witlofschotel met gehakt

    65 min Gemakkelijk
  • Basisrecept: MAGGI Ovenschotel Zuurkool-crème fraîche met gehakt

    Basisrecept: MAGGI Ovenschotel Zuurkool-crème fraîche met gehakt

    69 min Gemakkelijk
  • Ovenschotel met asperges en ham

    Ovenschotel met asperges en ham

    50 min Gemakkelijk

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies