Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten Recepten
  • Inspiratie Inspiratie
  • MAGGI Producten
  • Veelgestelde vragen FAQ
  • Zoeken Zoeken
  • Mijn Maggi Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • Productcategorieën
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot
Noedels met runderreepjes, paksoi en zoetzure komkommer

Noedels met runderreepjes, paksoi en zoetzure komkommer

(0)
Gemakkelijk
Heerlijke Ketjap Knoflook Roerbaknoedels met runderraapjes, paksoi, taugé en een frisse zoetzure komkommersalade.

Ingrediënten

3 Porties

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  Zakje
MAGGI Roerbaknoedels Ketjap Knoflook
250  g
Taugé
1  Hoofd
Chinese Kool
0.5 
Komkommer
300  g
Runderreepjes
2  el
Witte Wijnazijn
15  g
Suiker
2  el
Olijfolie
kopiëren

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
.

Voedingswaarde

koolhydraten
56.1 g
Energie
580.5 kcal
vetten
25.9 g
Eiwit
32.2 g
Voedingswaarde

Instructie

  • Bak de runderreepjes

    0 min
    Verhit 1 el olijfolie in een grote koekenpan of wok en bak hierin de runderreepjes op hoog vuur kort aan. Schep uit de pan en houd apart.
  • Bak de groenten

    0 min
    Bak de paksoi en taugé in 1 el olijfolie in dezelfde pan in ca. 1 minuut aan. Houd 50 gram taugé apart (voor de komkommersalade).
  • Bereid de kruidenmix

    0 min
    Bereid de mix volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg dit mengsel toe aan de groenten.
  • Voeg de noedels toe

    0 min
    Voeg vervolgens de noedels toe en laat deze al roerend het vocht opnemen en gaar worden.
  • Bereid de zoetzure komkommer

    0 min
    Meng de azijn samen met de suiker en roer totdat de suiker is opgelost. Voeg de komkommer en apart gehouden taugé bij het mengsel en laat kort intrekken.
  • Voeg de gebakken runderreepjes toe

    0 min
    Voeg vervolgens de gebakken runderreepjes toe aan het groenten- noedel mengsel en schep goed om.
  • Serveer het gerecht

    0 min
    Schep de noedels op de borden en serveer met de zoetzure komkommer.
Noedels met runderreepjes, paksoi en zoetzure komkommer

Bak de runderreepjes 7

Verhit 1 el olijfolie in een grote koekenpan of wok en bak hierin de runderreepjes op hoog vuur kort aan. Schep uit de pan en houd apart.

Noedels met runderreepjes, paksoi en zoetzure komkommer

Bak de groenten 7

Bak de paksoi en taugé in 1 el olijfolie in dezelfde pan in ca. 1 minuut aan. Houd 50 gram taugé apart (voor de komkommersalade).

Noedels met runderreepjes, paksoi en zoetzure komkommer

Bereid de kruidenmix 7

Bereid de mix volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg dit mengsel toe aan de groenten.

Noedels met runderreepjes, paksoi en zoetzure komkommer

Voeg de noedels toe 7

Voeg vervolgens de noedels toe en laat deze al roerend het vocht opnemen en gaar worden.

Noedels met runderreepjes, paksoi en zoetzure komkommer

Bereid de zoetzure komkommer 7

Meng de azijn samen met de suiker en roer totdat de suiker is opgelost. Voeg de komkommer en apart gehouden taugé bij het mengsel en laat kort intrekken.

Noedels met runderreepjes, paksoi en zoetzure komkommer

Voeg de gebakken runderreepjes toe 7

Voeg vervolgens de gebakken runderreepjes toe aan het groenten- noedel mengsel en schep goed om.

Noedels met runderreepjes, paksoi en zoetzure komkommer

Serveer het gerecht 7

Schep de noedels op de borden en serveer met de zoetzure komkommer.

Recept als PDF

Deel met vrienden

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Afbeeldingen
U hebt 0 van de 6 toegestane media-item-entiteiten toegevoegd.
1 + 15 =
Please fill the captcha field

Ontdek meer

  • Bron van eiwitten
  • Eiwitrijk
  • Laag in suiker
  • Noedels & Rijst
  • Portie Groenten/Fruit
  • Vlees

Probeer ook

Show more recipes

  • Noedels met kipfilet, mango, rode peper en taugé

    Noedels met kipfilet, mango, rode peper en taugé

    15 min Gemakkelijk
  • Mihoen noedels met teriyaki biefstukreepjes

    Mihoen noedels met teriyaki biefstukreepjes

    21 min Gemakkelijk
  • Grote garnalen met kerriesaus en noedels

    Grote garnalen met kerriesaus en noedels

    30 min Gemiddeld
  • Roerbaknoedels met zalmspiesjes, Thaise wokgroenten en peultjes

    Roerbaknoedels met zalmspiesjes, Thaise wokgroenten en peultjes

    25 min Gemakkelijk

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Pinterest
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies