Noedels met Chinese kool en gebakken ei
20min
Gemakkelijk
.
Voedingswaarde
Energie
452.31 kcal
Eiwit
14.38 g
koolhydraten
44.34 g
vetten
24.27 g
Voedingswaarde
Instructie
20 Minuten
Roerbak de Chinese kool en rode paprika
Verwijder de buitenste bladeren en het onderste gedeelte van de Chinese kool en snijd de kool in de lengte doormidden. Was daarna de kool en snijd deze nogmaals, maar dan in smalle repen. Snijd vervolgens de rode paprika in blokjes. Verhit hierna een pan met olijfolie en roerbak de Chinese kool en de paprika, kort op hoog vuur.
Creëer met de kruidenmix een heerlijke smaak
Voeg aan de groenten de kruidenmix toe uit het zakje MAGGI Roerbaknoedels Ketjap Knoflook. Doe dit samen met 300 ml water, zoals aangegeven op de verpakking.
Voeg de MAGGI Roerbaknoedels toe
Haal de noedels uit de verpakking en voeg deze toe in de pan. Laat de noedels, al roerend, het vocht opnemen en gaar worden.
Maak lekkere gebakken eieren
Pak een aparte koekenpan en verhit deze de overige olijfolie. Bak daarna de 3 eieren los in de pan, zodat je elk bord hier straks mee kan afmaken.
Serveer de noedels met groenten
Alle ingrediënten zijn nu klaar om geserveerd te worden. Probeer eens de Aziatische eetwijze door de roerbaknoedels met groenten in diepe kommen, ook wel bowls genoemd, te serveren. Leg op de noedels het gebakken eitje en serveer het gerecht met stokjes. Dat wordt een smakelijke uitdaging! Tast toe en geniet van deze vegetarische maaltijd!
Opmerkingen 0