Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten
  • Inspiratie
  • Producten
  • FAQ
  • Zoeken
  • Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • Productcategorieën
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot
Noedels met Chinese kool en gebakken ei

Noedels met Chinese kool en gebakken ei

(1)
20min
Gemakkelijk
Koop nu

Ingrediënten

3 Porties

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  Zakje
MAGGI Roerbaknoedels Ketjap Knoflook
400  g
Chinese Kool
1 
Rode paprika
3 
Ei
2  el
Olijfolie
kopiëren

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
.

Voedingswaarde

Energie
452.31 kcal
Eiwit
14.38 g
koolhydraten
44.34 g
vetten
24.27 g
Voedingswaarde

Instructie

20 Minuten
  • Roerbak de Chinese kool en rode paprika

    4 min
    Verwijder de buitenste bladeren en het onderste gedeelte van de Chinese kool en snijd de kool in de lengte doormidden. Was daarna de kool en snijd deze nogmaals, maar dan in smalle repen. Snijd vervolgens de rode paprika in blokjes. Verhit hierna een pan met olijfolie en roerbak de Chinese kool en de paprika, kort op hoog vuur.
  • Creëer met de kruidenmix een heerlijke smaak

    4 min
    Voeg aan de groenten de kruidenmix toe uit het zakje MAGGI Roerbaknoedels Ketjap Knoflook. Doe dit samen met 300 ml water, zoals aangegeven op de verpakking.
  • Voeg de MAGGI Roerbaknoedels toe

    4 min
    Haal de noedels uit de verpakking en voeg deze toe in de pan. Laat de noedels, al roerend, het vocht opnemen en gaar worden.
  • Maak lekkere gebakken eieren

    4 min
    Pak een aparte koekenpan en verhit deze de overige olijfolie. Bak daarna de 3 eieren los in de pan, zodat je elk bord hier straks mee kan afmaken.
  • Serveer de noedels met groenten

    4 min
    Alle ingrediënten zijn nu klaar om geserveerd te worden. Probeer eens de Aziatische eetwijze door de roerbaknoedels met groenten in diepe kommen, ook wel bowls genoemd, te serveren. Leg op de noedels het gebakken eitje en serveer het gerecht met stokjes. Dat wordt een smakelijke uitdaging! Tast toe en geniet van deze vegetarische maaltijd!
Noedels met Chinese kool en gebakken ei

Roerbak de Chinese kool en rode paprika 5

Verwijder de buitenste bladeren en het onderste gedeelte van de Chinese kool en snijd de kool in de lengte doormidden. Was daarna de kool en snijd deze nogmaals, maar dan in smalle repen. Snijd vervolgens de rode paprika in blokjes. Verhit hierna een pan met olijfolie en roerbak de Chinese kool en de paprika, kort op hoog vuur.

Noedels met Chinese kool en gebakken ei

Creëer met de kruidenmix een heerlijke smaak 5

Voeg aan de groenten de kruidenmix toe uit het zakje MAGGI Roerbaknoedels Ketjap Knoflook. Doe dit samen met 300 ml water, zoals aangegeven op de verpakking.

Noedels met Chinese kool en gebakken ei

Voeg de MAGGI Roerbaknoedels toe 5

Haal de noedels uit de verpakking en voeg deze toe in de pan. Laat de noedels, al roerend, het vocht opnemen en gaar worden.

Noedels met Chinese kool en gebakken ei

Maak lekkere gebakken eieren 5

Pak een aparte koekenpan en verhit deze de overige olijfolie. Bak daarna de 3 eieren los in de pan, zodat je elk bord hier straks mee kan afmaken.

Noedels met Chinese kool en gebakken ei

Serveer de noedels met groenten 5

Alle ingrediënten zijn nu klaar om geserveerd te worden. Probeer eens de Aziatische eetwijze door de roerbaknoedels met groenten in diepe kommen, ook wel bowls genoemd, te serveren. Leg op de noedels het gebakken eitje en serveer het gerecht met stokjes. Dat wordt een smakelijke uitdaging! Tast toe en geniet van deze vegetarische maaltijd!

Recept als PDF

Deel met vrienden

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!

We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden

Opmerkingen 0

Please enter proper keywords 0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam
annuleren
OPSLAAN
Meer laden

Ontdek meer

  • Noedels & Rijst
  • Vegetarisch

Probeer ook

Show more recipes

  • Chinese kippensoep

    Chinese kippensoep

    15 min Gemakkelijk
  • Noedels met kipfilet, mango, rode peper en taugé

    Noedels met kipfilet, mango, rode peper en taugé

    15 min Gemakkelijk
  • Basisrecept: MAGGI Dagschotel Broccoli-zoetzuur met paprika en gehakt

    Basisrecept: MAGGI Dagschotel Broccoli-zoetzuur met paprika en gehakt

    20 min Gemakkelijk
  • Roerbaknoedels met rode kool, sugar snaps en lente uitjes

    Roerbaknoedels met rode kool, sugar snaps en lente uitjes

    26 min Gemakkelijk

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies