Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten Recepten
  • Inspiratie Inspiratie
  • MAGGI Producten
  • Veelgestelde vragen FAQ
  • Zoeken Zoeken
  • Mijn Maggi Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • Productcategorieën
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot
Mihoen noedels met teriyaki biefstukreepjes

Mihoen noedels met teriyaki biefstukreepjes

(0)
21 min
Gemakkelijk

Ingrediënten

4

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:

ingredient_quantity
recipe ingredient
250  g
Rijstnoedels, droog
300  g
Rundvlees, gerookt, gerookt, gehakt rundvlees
400  g
Oosterse groentemix
80  g
Saus, teriyaki, klaar om te serveren
50  g
Gebakken Uitjes
1  Blokje
MAGGI Groentebouillon
kopiëren

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
.

Voedingswaarde

koolhydraten
64 g
Energie
457.4 kcal
vetten
9.7 g
Eiwit
23.2 g
Voedingswaarde

Instructie

21 Minuten
  • Step1

    5 min
    1. Breng een pan met water aan de kook en voeg een bouillonblokje toe. Kook de mihoen noedels volgens de instructies op de verpakking. Giet ze af en spoel ze af met koud water om het kookproces te stoppen. Laat de noedels uitlekken en zet ze opzij.
  • Step2

    2 min
    2. Snijd de biefstuk in dunne reepjes. Breng op smaak met zout en peper.
  • Step3

    3 min
    3. Verhit wat olie in een grote koekenpan of wok op hoog vuur. Voeg de biefstukreepjes toe en roerbak ze gedurende 2-3 minuten, of tot ze mooi bruin zijn aan de buitenkant maar nog rosé van binnen. Haal de biefstukreepjes uit de pan en zet ze even apart.
  • Step4

    4 min
    4. In dezelfde pan voeg je de Thaise wok groenten toe. Roerbak ze gedurende 4-5 minuten, of tot ze knapperig en gaar zijn.
  • Step5

    2 min
    5. Voeg de teriyaki wok saus toe aan de groenten in de pan en roer alles goed door. Laat het geheel nog 1-2 minuten sudderen zodat de smaken goed kunnen mengen.
  • Step6

    3 min
    6. Voeg de gekookte mihoen noedels en de gebakken biefstukreepjes toe aan de pan met groenten en saus. Roerbak alles samen gedurende 2-3 minuten, zodat de noedels en biefstuk goed doorwarmen en bedekt worden met de saus.
  • Step7

    2 min
    7. Haal de pan van het vuur. Serveer de mihoen noedels met teriyaki biefstukreepjes direct. Tip: Verdeel wat gebakken uitjes over de noedels!
Mihoen noedels met teriyaki biefstukreepjes

Step1 7

1. Breng een pan met water aan de kook en voeg een bouillonblokje toe. Kook de mihoen noedels volgens de instructies op de verpakking. Giet ze af en spoel ze af met koud water om het kookproces te stoppen. Laat de noedels uitlekken en zet ze opzij.

Mihoen noedels met teriyaki biefstukreepjes

Step2 7

2. Snijd de biefstuk in dunne reepjes. Breng op smaak met zout en peper.

Mihoen noedels met teriyaki biefstukreepjes

Step3 7

3. Verhit wat olie in een grote koekenpan of wok op hoog vuur. Voeg de biefstukreepjes toe en roerbak ze gedurende 2-3 minuten, of tot ze mooi bruin zijn aan de buitenkant maar nog rosé van binnen. Haal de biefstukreepjes uit de pan en zet ze even apart.

Mihoen noedels met teriyaki biefstukreepjes

Step4 7

4. In dezelfde pan voeg je de Thaise wok groenten toe. Roerbak ze gedurende 4-5 minuten, of tot ze knapperig en gaar zijn.

Mihoen noedels met teriyaki biefstukreepjes

Step5 7

5. Voeg de teriyaki wok saus toe aan de groenten in de pan en roer alles goed door. Laat het geheel nog 1-2 minuten sudderen zodat de smaken goed kunnen mengen.

Mihoen noedels met teriyaki biefstukreepjes

Step6 7

6. Voeg de gekookte mihoen noedels en de gebakken biefstukreepjes toe aan de pan met groenten en saus. Roerbak alles samen gedurende 2-3 minuten, zodat de noedels en biefstuk goed doorwarmen en bedekt worden met de saus.

Mihoen noedels met teriyaki biefstukreepjes

Step7 7

7. Haal de pan van het vuur. Serveer de mihoen noedels met teriyaki biefstukreepjes direct. Tip: Verdeel wat gebakken uitjes over de noedels!

Recept als PDF

Deel met vrienden

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Afbeeldingen
U hebt 0 van de 6 toegestane media-item-entiteiten toegevoegd.
11 + 4 =
Please fill the captcha field

Ontdek meer

  • Avondeten
  • Bron van eiwitten
  • Eiwitrijk
  • Familiemaaltijden
  • Hoofdgerecht
  • Indonesisch
  • Pasta / noedels
  • Rundvlees
  • Snel en makkelijk
  • Wereldgerecht

Probeer ook

Show more recipes

  • Mihoen met kip en kerrie-kokossaus

    Mihoen met kip en kerrie-kokossaus

    33 min Gemakkelijk

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Pinterest
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies