Mexicaanse tomatensoep met kidneybonen
25min
Gemakkelijk
1
Uien, rauw
1
Teentje knoflook
1
Rode paprika
150 g
Maïs
400 g
Kidneybonen
4
Bosui
2 el
Olijfolie
.
Voedingswaarde
Energie
102.3 kcal
Eiwit
3.59 g
koolhydraten
14.37 g
vetten
3.18 g
Voedingswaarde
Instructie
25 Minuten
Fruit de knoflook, de paprika en de ui aan
Fruit in een ruime soeppan de knoflook, paprika en ui gedurende 5 minuten in de olijfolie aan. Schenk de soep en 1,5 liter water erbij en breng aan de kook.
Voeg de maïskorrels en de kidneybonen toe
Voeg de maïskorrels en kidneybonen toe en laat de soep 5 minuten zachtjes koken.
Serveer het gerecht
Verdeel de soep over soepkommen en garneer met de lente-ui. Maak er met een tomaten-avocadosalade en geroosterde tacoschelpen een complete maaltijd van. Eet smakelijk.
Opmerkingen 0