Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Koolvis uit de oven met crème saus, puree en spinazie

0
36min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
4
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1  Zakje
MAGGI Roomsaus
1  Zak
MAGGI Aardappelpuree à la minute Naturel
900  g
Spinazie
4  Filets
Vis, koolvis, Atlantische, rauw
1 
Uien, rauw
1  el
Citroensap
4  el
Paneermeel
1  el
Platte peterselie
2  el
Olijfolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
701.84 kcal
koolhydraten
48.45 g
Eiwit
86.92 g
vetten
16.72 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

36 Minuten
Bereid de koolvis
1 min
Verwarm de oven voor op 180 graden. Haal de vis een uur voor bereiding uit de vriezer en laat op een stuk folie ontdooien. Dep de filets droog, leg ze in een met olijfolie ingevette ovenschaal, besprenkel met citroensap, kruid naar smaak en verdeel het paneermeel erover. Zet de vis 20 minuten in de oven en check de gaarheid. Als de vis niet meer glazig is van binnen, is deze gaar.
Bereid de saus en de aardappelpuree
1 min
Bereid de saus en de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer, als de saus klaar is, de peterselie erdoor.
Wok de spinazie en serveer het gerecht
1 min
Fruit de ui in olijfolie in een wok en voeg de spinazie toe. Verwarm gedurende 5 minuten onder voortdurend omscheppen. Kruid naar smaak en serveer met de vis, saus en aardappelpuree. Eet smakelijk!
Koolvis uit de oven met crème saus, puree en spinazie

Bereid de koolvis 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Haal de vis een uur voor bereiding uit de vriezer en laat op een stuk folie ontdooien. Dep de filets droog, leg ze in een met olijfolie ingevette ovenschaal, besprenkel met citroensap, kruid naar smaak en verdeel het paneermeel erover. Zet de vis 20 minuten in de oven en check de gaarheid. Als de vis niet meer glazig is van binnen, is deze gaar.

Koolvis uit de oven met crème saus, puree en spinazie

Bereid de saus en de aardappelpuree 3

Bereid de saus en de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer, als de saus klaar is, de peterselie erdoor.

Koolvis uit de oven met crème saus, puree en spinazie

Wok de spinazie en serveer het gerecht 3

Fruit de ui in olijfolie in een wok en voeg de spinazie toe. Verwarm gedurende 5 minuten onder voortdurend omscheppen. Kruid naar smaak en serveer met de vis, saus en aardappelpuree. Eet smakelijk!

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam