Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Italiaanse gehaktsaus met spaghetti

(0)
30min
Gemakkelijk
Goedgevulde Italiaanse gehaktsaus met spaghetti. Ook het perfecte maal tijdens je studententijd.

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1 
Witte ui
1 
Teentje knoflook
3 
Wortelen
1  Steel
Bleekselderij
400  g
Tomaten
1  el
Tomatenpuree
225  g
Rundergehakt
50  g
Spekreepjes
225  g
Spaghetti
2  el
Tijm (gedroogd)
2  el
Olijfolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
650.64 kcal
Eiwit
28.95 g
koolhydraten
71.6 g
vetten
28.12 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

30 Minuten
Bak de groenten en het gehakt
1 min
Bak in een braadpan in olijfolie de wortel, bleekselderij, ui, knoflook en het spek tot de groenten zacht zijn. Voeg het gehakt toe en bak het rul en gaar.
Voeg de tomaten en de bouillon toe
1 min
Roer er de tomaten in blik met het vocht, de tomatenpuree en de tijm door het gehakt en breng op smaak met het bouillonpoeder. Laat de saus 15 minuten pruttelen.
Kook de spaghetti en serveer het gerecht
1 min
Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking en serveer met de gehaktsaus. Serveer er een groene salade bij. Eet smakelijk.
Italiaanse gehaktsaus met spaghetti

Bak de groenten en het gehakt 3

Bak in een braadpan in olijfolie de wortel, bleekselderij, ui, knoflook en het spek tot de groenten zacht zijn. Voeg het gehakt toe en bak het rul en gaar.

Italiaanse gehaktsaus met spaghetti

Voeg de tomaten en de bouillon toe 3

Roer er de tomaten in blik met het vocht, de tomatenpuree en de tijm door het gehakt en breng op smaak met het bouillonpoeder. Laat de saus 15 minuten pruttelen.

Italiaanse gehaktsaus met spaghetti

Kook de spaghetti en serveer het gerecht 3

Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking en serveer met de gehaktsaus. Serveer er een groene salade bij. Eet smakelijk.

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam