Hete Bliksem
36min
Gemakkelijk
1 Zakje
1
Witte ui
300 g
Varkensfiletlapje
300 g
Peren
1
Appel
20 g
Boter
20 g
Hazelnoot
.
Voedingswaarde
Energie
415.44 kcal
Eiwit
27.56 g
koolhydraten
50.83 g
vetten
11.81 g
Voedingswaarde
Instructie
36 Minuten
Bak de appel en peer
Bak de appel en peer totdat het zacht is, ongeveer 4 minuten.
Bak de filetlapjes
Doe wat olie of boter in de pan en bak de filetlapjes gaar, doe er eventueel wat zout en peper op.
Bereid de puree
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar gebruik 900ml water.
Maak het af
Doe de appel en peer compote bij de puree, en voeg eventueel wat water toe als de puree te dik is. Doe er de filetlapjes bij en maak af met wat MAGGI Jus rundvlees. Extra lekker; voeg er wat fijngehakte hazelnoten aan toe!
Opmerkingen 0