Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gebakken zalm met mie, komkommer en snijbonen

(0)
31min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
3
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

375  g
Snijbonen
0.75 
Komkommer
3 
Zalmfilet
225  g
Chinese eiernoedels
1.5  el
Kruiden, dillezaad
1  el
Olie, sesam, salade of koken
4  el
Zonnebloemolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
1005.34 kcal
Eiwit
79.54 g
koolhydraten
53.78 g
vetten
50.57 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

31 Minuten
Kook de mie
0 min
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de mie af en roer de sesamolie erdoor.
Kook de snijbonen
0 min
Kook de snijbonen 3 minuten. Spoel ze af met koud water.
Bak de zalm
0 min
Verhit de helft van de olie in een braadpan. Kruid de zalm naar smaak en bak deze op middelhoog vuur 3 minuten per kant. Draai het vuur laag en laat nog 3 minuten met het deksel op de pan zachtjes bakken.
Bak de snijbonen en de komkommer
0 min
Verhit de rest van de olie in een grote koekenpan of wok. Bak op hoog vuur de snijbonen 2 minuten. Voeg de komkommer toe en bak deze 1 minuut mee. Voeg de mie en 1 theelepel Hot Aroma toe en bak al omscheppend nog 2 minuten.
Serveer het gerecht
0 min
Schep de zalm op de mie, bestrooi met de dille en serveer. Eet smakelijk.
Gebakken zalm met mie, komkommer en snijbonen

Kook de mie 5

Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de mie af en roer de sesamolie erdoor.

Gebakken zalm met mie, komkommer en snijbonen

Kook de snijbonen 5

Kook de snijbonen 3 minuten. Spoel ze af met koud water.

Gebakken zalm met mie, komkommer en snijbonen

Bak de zalm 5

Verhit de helft van de olie in een braadpan. Kruid de zalm naar smaak en bak deze op middelhoog vuur 3 minuten per kant. Draai het vuur laag en laat nog 3 minuten met het deksel op de pan zachtjes bakken.

Gebakken zalm met mie, komkommer en snijbonen

Bak de snijbonen en de komkommer 5

Verhit de rest van de olie in een grote koekenpan of wok. Bak op hoog vuur de snijbonen 2 minuten. Voeg de komkommer toe en bak deze 1 minuut mee. Voeg de mie en 1 theelepel Hot Aroma toe en bak al omscheppend nog 2 minuten.

Gebakken zalm met mie, komkommer en snijbonen

Serveer het gerecht 5

Schep de zalm op de mie, bestrooi met de dille en serveer. Eet smakelijk.

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam