Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de mie af en roer de sesamolie erdoor.
Kook de snijbonen 3 minuten. Spoel ze af met koud water.
Verhit de helft van de olie in een braadpan. Kruid de zalm naar smaak en bak deze op middelhoog vuur 3 minuten per kant. Draai het vuur laag en laat nog 3 minuten met het deksel op de pan zachtjes bakken.
Verhit de rest van de olie in een grote koekenpan of wok. Bak op hoog vuur de snijbonen 2 minuten. Voeg de komkommer toe en bak deze 1 minuut mee. Voeg de mie en 1 theelepel Hot Aroma toe en bak al omscheppend nog 2 minuten.
Schep de zalm op de mie, bestrooi met de dille en serveer. Eet smakelijk.
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden