Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gebakken sliptong met groene asperges en aardappelen

0
36min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

600 g
Groene asperges
375 g
Sliptong
600 g
Aardappelschijfjes
0.5 el
Bloem
4 el
Olijfolie
25 g
Boter

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
534.97 kcal
koolhydraten
40.21 g
Eiwit
26.72 g
vetten
31.42 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

36 Minuten
Bak de aardappelen
0 min
Verhit de helft van de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de aardappelen 10 minuten op middelhoog vuur. Schep ze regelmatig om.
Bereid de asperges
0 min
Verwijder de harde uiteinden van de groene asperges en kook ze 5 minuten.
Bak de vis
0 min
Bestrooi de vis met de bloem en kruid naar smaak. Verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak hierin de vis in 6 minuten goudbruin en gaar (keer de vis halverwege).
Bereid de saus
0 min
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op het pakje en roer de boter erdoor.
Serveer het gerecht
0 min
Serveer de vis met de aardappelen en asperges en geef de saus er apart bij. Eet smakelijk!
Gebakken sliptong met groene asperges en aardappelen

Bak de aardappelen 5

Verhit de helft van de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de aardappelen 10 minuten op middelhoog vuur. Schep ze regelmatig om.

Gebakken sliptong met groene asperges en aardappelen

Bereid de asperges 5

Verwijder de harde uiteinden van de groene asperges en kook ze 5 minuten.

Gebakken sliptong met groene asperges en aardappelen

Bak de vis 5

Bestrooi de vis met de bloem en kruid naar smaak. Verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak hierin de vis in 6 minuten goudbruin en gaar (keer de vis halverwege).

Gebakken sliptong met groene asperges en aardappelen

Bereid de saus 5

Bereid de saus volgens de aanwijzingen op het pakje en roer de boter erdoor.

Gebakken sliptong met groene asperges en aardappelen

Serveer het gerecht 5

Serveer de vis met de aardappelen en asperges en geef de saus er apart bij. Eet smakelijk!

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam