Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Verhit de helft van de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de aardappelen 10 minuten op middelhoog vuur. Schep ze regelmatig om.
Verwijder de harde uiteinden van de groene asperges en kook ze 5 minuten.
Bestrooi de vis met de bloem en kruid naar smaak. Verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak hierin de vis in 6 minuten goudbruin en gaar (keer de vis halverwege).
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op het pakje en roer de boter erdoor.
Serveer de vis met de aardappelen en asperges en geef de saus er apart bij. Eet smakelijk!