Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten Recepten
  • Inspiratie Inspiratie
  • MAGGI Producten
  • Veelgestelde vragen FAQ
  • Zoeken Zoeken
  • Mijn Maggi Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • Productcategorieën
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot
Gebakken scholfilet met MAGGI Aspergesaus

Gebakken scholfilet met MAGGI Aspergesaus

(0)
30 min
Gemiddeld

Ingrediënten

2

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 2 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  g
Witte asperges
250  g
Krieltjes
3  Takjes
Peterselie, vers
250  g
Witvisfilet
125  g
Cherrytomaten
1  tl
Zout, tafel
1  tl
Specerijen, peper, zwart
1  el
Olijfolie
1  Zak
MAGGI Saus voor Asperges
kopiëren

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
.

Voedingswaarde

koolhydraten
46.4 g
Energie
512.4 kcal
vetten
21.1 g
Eiwit
34.8 g
Voedingswaarde

Instructie

30 Minuten
  • Kook de asperges en de krieltjes

    15 min
    Schil de asperges rond om vanaf de kop en snij 2 cm van de onderzijde af. Zet ze op met koud water, zout, een schepje suiker en de foelie. Breng aan de kook en kook ze in 12 min. Net gaar. Laat ze in het kookvocht afkoelen. Halveer de krieltjes en kook ze met zout in ca. 15 min. gaar.
  • Bereid de scholfilet en tomaatjes

    8 min
    Verwarm de oven voor op 180℃. Dep de filets goed droog en bestrooi ze met zout en peper. Bak de filets kort aan beide zijden in iets olie met een klontje boter bruin. Schep ze in en ovenschaal en verdeel de tomaatjes erover. Laat de vis in ca. 8 min. in de oven gaar worden
  • Verwarm de saus

    3 min
    Verwarm de Asperge saus volgens aanwijzing op de verpakking.
  • Serveer het gerecht

    1 min
    Hak de peterselie grof. Verdeel de asperges, vis, tomaatjes en krieltjes op de borden. Schep de saus erover en bestrooi met peterselie.
Gebakken scholfilet met MAGGI Aspergesaus

Kook de asperges en de krieltjes 4

Schil de asperges rond om vanaf de kop en snij 2 cm van de onderzijde af. Zet ze op met koud water, zout, een schepje suiker en de foelie. Breng aan de kook en kook ze in 12 min. Net gaar. Laat ze in het kookvocht afkoelen. Halveer de krieltjes en kook ze met zout in ca. 15 min. gaar.

Gebakken scholfilet met MAGGI Aspergesaus

Bereid de scholfilet en tomaatjes 4

Verwarm de oven voor op 180℃. Dep de filets goed droog en bestrooi ze met zout en peper. Bak de filets kort aan beide zijden in iets olie met een klontje boter bruin. Schep ze in en ovenschaal en verdeel de tomaatjes erover. Laat de vis in ca. 8 min. in de oven gaar worden

Gebakken scholfilet met MAGGI Aspergesaus

Verwarm de saus 4

Verwarm de Asperge saus volgens aanwijzing op de verpakking.

Gebakken scholfilet met MAGGI Aspergesaus

Serveer het gerecht 4

Hak de peterselie grof. Verdeel de asperges, vis, tomaatjes en krieltjes op de borden. Schep de saus erover en bestrooi met peterselie.

Recept als PDF

Deel met vrienden

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Afbeeldingen
U hebt 0 van de 6 toegestane media-item-entiteiten toegevoegd.
9 + 1 =
Please fill the captcha field

Ontdek meer

  • Asperges
  • Avondeten
  • Bron van eiwitten
  • Bron van vezels
  • Eiwitrijk
  • Europees
  • Hoofdgerecht
  • Laag in suiker
  • Portie Groenten/Fruit
  • Vis
  • Weinig zout

Probeer ook

Show more recipes

  • Gestoofde prei met kaassaus, gebakken krieltjes en gehaktbal

    Gestoofde prei met kaassaus, gebakken krieltjes en gehaktbal

    44 min Gemakkelijk
  • Varkenshaas met gebakken aardappelen en groenten

    Varkenshaas met gebakken aardappelen en groenten

    25 min Gemakkelijk
  • Recept voor gebakken kalfslever met spek en uien

    Recept voor gebakken kalfslever met spek en uien

    35 min Gemakkelijk
  • Gebakken bouillon aardappeltjes met kipfilet en een salade

    Gebakken bouillon aardappeltjes met kipfilet en een salade

    25 min Gemakkelijk

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Pinterest
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies