Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gebakken kalfslever met spek en uien

0
60min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
2 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 2 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

500 g
Spruitjes
1 
Witte ui
200 g
Kalfslever
20 g
Boter
50 g
Ontbijtspek
1.5 el
Bloem

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
801.46 kcal
Eiwit
42.65 g
koolhydraten
99.75 g
vetten
26.66 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

60 Minuten
Kook de spruitjes
1 min
Zet een pan met water op het vuur en kook de spruitjes ongeveer 8 minuten totdat ze lekker beetgaar zijn.
Bereid de kalfslever met bloem
1 min
Dep de plakken kalfslever droog met keukenpapier en kruid ze naar eigen smaak. Wentel het vlees vervolgens door de bloem en klop daarna het overtollige bloem eraf.
Bak de lever en het ontbijtspek
1 min
Verhit de boter in een koekenpan. Wanneer het schuim begint weg te trekken kan je de plakken lever in de pan leggen. Doe ook gelijk de uienringen en de plakjes ontbijtspek erbij en bak deze mee. De plakken lever moeten 3 minuten per kant, op matig vuur, gebakken worden.
Creëer de aardappelpuree en de smaakvolle jus
1 min
Bereid de aardappelpuree volgens de makkelijke aanwijzingen op het zakje MAGGI Aardappelpuree à la minute Naturel. Leg ondertussen (na bereiding) de gebakken lever, ui en ontbijtspek op een verwarmde schaal. Maak daarna de heerlijke jus volgens de stappen op het flesje MAGGI Jus Smaakmaker Rundvlees.
Serveer het gerecht
1 min
Plaats de gebakken kalfslever, de spruitjes en de aardappelpuree mooi samen op elk bord. Schenk daarna de jus om het vlees of serveer het erbij in een juskom. Hmm… heerlijk zo een gerecht van eigen bodem. Dat gaat er zeker wel in!
Gebakken kalfslever met spek en uien

Kook de spruitjes 5

Zet een pan met water op het vuur en kook de spruitjes ongeveer 8 minuten totdat ze lekker beetgaar zijn.

Gebakken kalfslever met spek en uien

Bereid de kalfslever met bloem 5

Dep de plakken kalfslever droog met keukenpapier en kruid ze naar eigen smaak. Wentel het vlees vervolgens door de bloem en klop daarna het overtollige bloem eraf.

Gebakken kalfslever met spek en uien

Bak de lever en het ontbijtspek 5

Verhit de boter in een koekenpan. Wanneer het schuim begint weg te trekken kan je de plakken lever in de pan leggen. Doe ook gelijk de uienringen en de plakjes ontbijtspek erbij en bak deze mee. De plakken lever moeten 3 minuten per kant, op matig vuur, gebakken worden.

Gebakken kalfslever met spek en uien

Creëer de aardappelpuree en de smaakvolle jus 5

Bereid de aardappelpuree volgens de makkelijke aanwijzingen op het zakje MAGGI Aardappelpuree à la minute Naturel. Leg ondertussen (na bereiding) de gebakken lever, ui en ontbijtspek op een verwarmde schaal. Maak daarna de heerlijke jus volgens de stappen op het flesje MAGGI Jus Smaakmaker Rundvlees.

Gebakken kalfslever met spek en uien

Serveer het gerecht 5

Plaats de gebakken kalfslever, de spruitjes en de aardappelpuree mooi samen op elk bord. Schenk daarna de jus om het vlees of serveer het erbij in een juskom. Hmm… heerlijk zo een gerecht van eigen bodem. Dat gaat er zeker wel in!

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam