Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gebakken kabeljauw met stamppot van courgette en tomaat

0
50min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
2 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 2 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1  Zakje
MAGGI Aardappelpuree voor Stamppot
1 
Courgette
100  g
Tomaten
250  g
Kabeljauwfilet
1  el
Mosterd
20  g
Boter
1  el
Olijfolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
455.03 kcal
koolhydraten
46.01 g
Eiwit
28.58 g
vetten
16.43 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

50 Minuten
Bak de courgette
0 min
Verhit de olie in een grote koekenpan en bak hierin op hoog vuur de courgette 4 minuten.
Bereid de vis
0 min
Kruid de vis met zout en peper en bestrooi met de bloem. Verhit de boter in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak de vis op middelhoog vuur in 8 minuten (4 minuten per kant) goudbruin en gaar.
Bereid de puree
0 min
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op het pakje. Roer de mosterd, courgette en tomaat erdoor en verwarm het geheel nog 4 minuten op laag vuur.
Serveer het gerecht
0 min
Serveer de vis met de stamppot.
Gebakken kabeljauw met stamppot van courgette en tomaat

Bak de courgette 4

Verhit de olie in een grote koekenpan en bak hierin op hoog vuur de courgette 4 minuten.

Gebakken kabeljauw met stamppot van courgette en tomaat

Bereid de vis 4

Kruid de vis met zout en peper en bestrooi met de bloem. Verhit de boter in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak de vis op middelhoog vuur in 8 minuten (4 minuten per kant) goudbruin en gaar.

Gebakken kabeljauw met stamppot van courgette en tomaat

Bereid de puree 4

Bereid de puree volgens de aanwijzingen op het pakje. Roer de mosterd, courgette en tomaat erdoor en verwarm het geheel nog 4 minuten op laag vuur.

Gebakken kabeljauw met stamppot van courgette en tomaat

Serveer het gerecht 4

Serveer de vis met de stamppot.

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam