Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten
  • Inspiratie
  • Producten
  • FAQ
  • Zoeken
  • Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • Productcategorieën
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot
Gebakken kabeljauw met stamppot van courgette en tomaat

Gebakken kabeljauw met stamppot van courgette en tomaat

(0)
50min
Gemakkelijk
Koop nu

Ingrediënten

2 Porties

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 2 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  Zakje
MAGGI Aardappelpuree voor Stamppot
1 
Courgette
100  g
Tomaten
250  g
Kabeljauwfilet
1  el
Mosterd
20  g
Boter
1  el
Olijfolie
kopiëren

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
.

Voedingswaarde

Energie
455.03 kcal
Eiwit
28.58 g
koolhydraten
46.01 g
vetten
16.43 g
Voedingswaarde

Instructie

50 Minuten
  • Bak de courgette

    0 min
    Verhit de olie in een grote koekenpan en bak hierin op hoog vuur de courgette 4 minuten.
  • Bereid de vis

    0 min
    Kruid de vis met zout en peper en bestrooi met de bloem. Verhit de boter in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak de vis op middelhoog vuur in 8 minuten (4 minuten per kant) goudbruin en gaar.
  • Bereid de puree

    0 min
    Bereid de puree volgens de aanwijzingen op het pakje. Roer de mosterd, courgette en tomaat erdoor en verwarm het geheel nog 4 minuten op laag vuur.
  • Serveer het gerecht

    0 min
    Serveer de vis met de stamppot.
Gebakken kabeljauw met stamppot van courgette en tomaat

Bak de courgette 4

Verhit de olie in een grote koekenpan en bak hierin op hoog vuur de courgette 4 minuten.

Gebakken kabeljauw met stamppot van courgette en tomaat

Bereid de vis 4

Kruid de vis met zout en peper en bestrooi met de bloem. Verhit de boter in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak de vis op middelhoog vuur in 8 minuten (4 minuten per kant) goudbruin en gaar.

Gebakken kabeljauw met stamppot van courgette en tomaat

Bereid de puree 4

Bereid de puree volgens de aanwijzingen op het pakje. Roer de mosterd, courgette en tomaat erdoor en verwarm het geheel nog 4 minuten op laag vuur.

Gebakken kabeljauw met stamppot van courgette en tomaat

Serveer het gerecht 4

Serveer de vis met de stamppot.

Recept als PDF

Deel met vrienden

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!

We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden

Opmerkingen 0

Please enter proper keywords 0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam
annuleren
OPSLAAN
Meer laden

Ontdek meer

  • Vis

Probeer ook

Show more recipes

  • Kabeljauw met kerriesaus, spruiten en notenrijst

    Kabeljauw met kerriesaus, spruiten en notenrijst

    21 min Gemakkelijk
  • Gebakken sliptong met groene asperges en aardappelen

    Gebakken sliptong met groene asperges en aardappelen

    30 min Gemakkelijk
  • Zeebaars met venkel en puree uit de oven

    Zeebaars met venkel en puree uit de oven

    36 min Gemakkelijk
  • Kabeljauw in spek met pompoenpuree en haricots verts

    Kabeljauw in spek met pompoenpuree en haricots verts

    30 min Gemakkelijk

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies