Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Chinese fondue met kip en groente

0
16min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1  Blokje
MAGGI Kippenbouillon
2 
Teentje knoflook
1 
Rode paprika
0.5 
Gele paprika, in reepjes
1 
Broccoli
250  g
Champignons
6  Stuks
Bosui
300  g
Kipfilet
1  Plakje
Gember
75  ml
Sherry

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
196.22 kcal
koolhydraten
11.29 g
Eiwit
26.61 g
vetten
2.75 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

16 Minuten
Kook de gember en knoflook
0 min
Breng een liter water aan de kook met bouillonblokjes, de gember en knoflook. Laat het geheel 5 minuten met het deksel op de pan zachtjes koken. Voeg de sherry toe. Doe de bouillon over in een fonduepan en houd deze op een rechaud warm.
Bereid de saus
0 min
Bereid de kerriesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Kook de overige ingrediënten aan tafel
1 min
Serveer de bouillon met de kip en groenten. Laat aan tafel de kip en groenten in de bouillon garen, geef de kerriesaus erbij en serveer met stokbrood voor een volwaardige maaltijd. Aan het eind van de maaltijd kan de bouillon opgedronken worden. Eet smakelijk. Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per persoon
Chinese fondue met kip en groente

Kook de gember en knoflook 3

Breng een liter water aan de kook met bouillonblokjes, de gember en knoflook. Laat het geheel 5 minuten met het deksel op de pan zachtjes koken. Voeg de sherry toe. Doe de bouillon over in een fonduepan en houd deze op een rechaud warm.

Chinese fondue met kip en groente

Bereid de saus 3

Bereid de kerriesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Chinese fondue met kip en groente

Kook de overige ingrediënten aan tafel 3

Serveer de bouillon met de kip en groenten. Laat aan tafel de kip en groenten in de bouillon garen, geef de kerriesaus erbij en serveer met stokbrood voor een volwaardige maaltijd. Aan het eind van de maaltijd kan de bouillon opgedronken worden. Eet smakelijk. Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per persoon

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam