Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Breng een liter water aan de kook met bouillonblokjes, de gember en knoflook. Laat het geheel 5 minuten met het deksel op de pan zachtjes koken. Voeg de sherry toe. Doe de bouillon over in een fonduepan en houd deze op een rechaud warm.
Bereid de kerriesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Serveer de bouillon met de kip en groenten. Laat aan tafel de kip en groenten in de bouillon garen, geef de kerriesaus erbij en serveer met stokbrood voor een volwaardige maaltijd. Aan het eind van de maaltijd kan de bouillon opgedronken worden. Eet smakelijk. Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per persoon
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden