Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Chili con carne met avocadodip

0
36min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1 Blokje
MAGGI Bouillon Rund
1.5 
Avocado
1 
Rode paprika
0.5 
Groene paprika
1 
Uien, rauw
1 
Teentje knoflook
300 g
Rundergehakt
300 g
Tomaten
400 g
Kidneybonen
150 g
Maïs
1 el
Limoensap
2 el
Olijfolie
1 tl
Cayennepeper
1 tl
Chilipoeder

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
674.39 kcal
Eiwit
31.51 g
koolhydraten
45.51 g
vetten
42.71 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

36 Minuten
Bereid de avocadodip
1 min
Snijd de avocado over de lengte doormidden. Verwijder de pit. Lepel het vruchtvlees uit de schil. Prak met een vork. Meng de guacamole met de cayennepeper, de limoensap en kruid de avocadodip naar smaak.
Bereid het gehakt
1 min
Bak de paprika in olijfolie in een ruime pan met dikke bodem. Voeg na 4 minuten de ui toe en bak het geheel nog eens 4 minuten onder voortdurend roeren. Fruit de knoflook 2 minuten mee. Voeg het gehakt toe en bak in 5 minuten rul. Doe het bouillonblokje en de chilipoeder erbij.
Voeg de tomaten en de kidneybonen toe
1 min
Bak nog 3 minuten onder voortdurend omscheppen en voeg de gezeefde tomaten en kidneybonen toe.
Voeg de maïs toe
1 min
Laat de pan 10 minuten pruttelen, roer er de maïs door en kruid het gerecht naar smaak. Voeg eventueel extra chilipoeder toe. Eet smakelijk!
Chili con carne met avocadodip

Bereid de avocadodip 4

Snijd de avocado over de lengte doormidden. Verwijder de pit. Lepel het vruchtvlees uit de schil. Prak met een vork. Meng de guacamole met de cayennepeper, de limoensap en kruid de avocadodip naar smaak.

Chili con carne met avocadodip

Bereid het gehakt 4

Bak de paprika in olijfolie in een ruime pan met dikke bodem. Voeg na 4 minuten de ui toe en bak het geheel nog eens 4 minuten onder voortdurend roeren. Fruit de knoflook 2 minuten mee. Voeg het gehakt toe en bak in 5 minuten rul. Doe het bouillonblokje en de chilipoeder erbij.

Chili con carne met avocadodip

Voeg de tomaten en de kidneybonen toe 4

Bak nog 3 minuten onder voortdurend omscheppen en voeg de gezeefde tomaten en kidneybonen toe.

Chili con carne met avocadodip

Voeg de maïs toe 4

Laat de pan 10 minuten pruttelen, roer er de maïs door en kruid het gerecht naar smaak. Voeg eventueel extra chilipoeder toe. Eet smakelijk!

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam