Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten
  • Inspiratie
  • Producten
  • FAQ
  • Zoeken
  • Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • Productcategorieën
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot
Bladerdeeg taartje met kip, spinazie en ham-kaassaus

Bladerdeeg taartje met kip, spinazie en ham-kaassaus

(0)
30min
Gemakkelijk

Ingrediënten

4 Porties

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:

ingredient_quantity
recipe ingredient
300  g
Spinazie, rauw
400  g
Kipfilet
1  Zak
MAGGI Ham-Kaassaus
300  g
Cherrytomaten
4  Plakken
Bladerdeeg
1 
Ei
10  g
Zaden, sesamzaad, heel, gedroogd
kopiëren

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
.

Voedingswaarde

Energie
373.22 kcal
Eiwit
30.59 g
koolhydraten
27.74 g
vetten
15.72 g
Voedingswaarde

Instructie

30 Minuten
  • Bak de bladerdeeg taartjes

    15 min
    Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg de bladerdeeg plakjes op een bakplaat met bakpapier. Klop het ei los en strijk de bladerdeeg plakjes hiermee in en eindig met wat sesamzaadjes. Plaats in het midden van de oven en bak gedurende 15-20 min.
  • Bak de kip

    5 min
    Verhit een koekenpan met olijfolie en bak de kipreepjes in ca. 5 min. rondom goudbruin.
  • Bereid de saus

    3 min
    Bereid de saus volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking en schep de kipreepjes door de saus.
  • Bak de groenten

    5 min
    Verhit de koekenpan opnieuw met de overige olijfolie en bak de tomaatjes en de spinazie hier al omscheppend in ca. 8 min. warm.
  • Serveer het gerecht

    2 min
    Snijd de bladerdeegbakjes open en schep op de bodem wat groenten, vervolgens de kip met saus en eindig met de deksel.
Bladerdeeg taartje met kip, spinazie en ham-kaassaus

Bak de bladerdeeg taartjes 5

Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg de bladerdeeg plakjes op een bakplaat met bakpapier. Klop het ei los en strijk de bladerdeeg plakjes hiermee in en eindig met wat sesamzaadjes. Plaats in het midden van de oven en bak gedurende 15-20 min.

Bladerdeeg taartje met kip, spinazie en ham-kaassaus

Bak de kip 5

Verhit een koekenpan met olijfolie en bak de kipreepjes in ca. 5 min. rondom goudbruin.

Bladerdeeg taartje met kip, spinazie en ham-kaassaus

Bereid de saus 5

Bereid de saus volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking en schep de kipreepjes door de saus.

Bladerdeeg taartje met kip, spinazie en ham-kaassaus

Bak de groenten 5

Verhit de koekenpan opnieuw met de overige olijfolie en bak de tomaatjes en de spinazie hier al omscheppend in ca. 8 min. warm.

Bladerdeeg taartje met kip, spinazie en ham-kaassaus

Serveer het gerecht 5

Snijd de bladerdeegbakjes open en schep op de bodem wat groenten, vervolgens de kip met saus en eindig met de deksel.

Recept als PDF

Deel met vrienden

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!

We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden

Opmerkingen 0

Please enter proper keywords 0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam
annuleren
OPSLAAN
Meer laden

Ontdek meer

  • Avondeten
  • Europees
  • Hoofdgerecht
  • Kip

Probeer ook

Show more recipes

  • Plaatpizza met asperges en gerookte zalm

    Plaatpizza met asperges en gerookte zalm

    32 min Gemakkelijk
  • Kip met spruitjes, champignonsaus, gebakken champignons en aardappelpuree

    Kip met spruitjes, champignonsaus, gebakken champignons en aardappelpuree

    42 min Gemakkelijk
  • Gnocchi met 4-kazensaus, broccoli, spekjes en gedroogde tomaatjes

    Gnocchi met 4-kazensaus, broccoli, spekjes en gedroogde tomaatjes

    40 min Gemakkelijk
  • Grote garnalen met kerriesaus en noedels

    Grote garnalen met kerriesaus en noedels

    20 min Gemiddeld

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Pinterest
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies