Bladerdeeg taartje met kip, spinazie en ham-kaassaus
60min
Gemakkelijk
300 g
Spinazie
400 g
Kipfilet
1 Zak
300 g
Cherrytomaten, gehalveerd
4 Plakken
Bladerdeeg
1
Ei
10 g
Zaden, sesamzaad, heel, gedroogd
.
Voedingswaarde
Voedingswaarde
Instructie
60 Minuten
Bak de bladerdeeg taartjes
Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg de bladerdeeg plakjes op een bakplaat met bakpapier. Klop het ei los en strijk de bladerdeeg plakjes hiermee in en eindig met wat sesamzaadjes. Plaats in het midden van de oven en bak gedurende 15-20 min.
Bak de kip
Verhit een koekenpan met olijfolie en bak de kipreepjes in ca. 5 min. rondom goudbruin.
Bereid de saus
Bereid de saus volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking en schep de kipreepjes door de saus.
Bak de groenten
Verhit de koekenpan opnieuw met de overige olijfolie en bak de tomaatjes en de spinazie hier al omscheppend in ca. 8 min. warm.
Serveer het gerecht
Snijd de bladerdeegbakjes open en schep op de bodem wat groenten, vervolgens de kip met saus en eindig met de deksel.
Opmerkingen 0