Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Basisrecept: MAGGI Dagschotel Sperziebonen satésaus met gehakt

2
20min
Gemakkelijk
Wil je ook op een drukke dag een voedzame maaltijd op tafel zetten? Geen zorgen, met dit makkelijke basisrecept van MAGGI Dagschotel Sperziebonen satésaus met gehakt maak je in een mum van tijd een compleet gerecht boordevol verse groenten in een smaakvolle satésaus. Deze dagschotel van MAGGI is altijd een succes op tafel en dát zal je merken!

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1  Zak
MAGGI Dagschotel Sperziebonen satésaus met gehakt
400  g
Sperziebonen
1 
Rode paprika
300  g
Mager rundergehakt
50  ml
Kookroom
1 
Witte ui
250  ml
Water

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
331.98 kcal
koolhydraten
24.13 g
Eiwit
25.66 g
vetten
13.6 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

20 Minuten
Start met de bereiding van de groenten
4 min
Snijd de verse sperziebonen in stukjes van circa 3 cm. Kook vervolgens, in een pan met weinig water, de sperziebonen (beet)gaar. Giet ze daarna af. Snijd ondertussen ook de ui fijn en de paprika in blokjes.
Bak het gehakt met de paprika en ui
4 min
Verwarm een hapjespan met boter of olie en bak het gehakt rul. Voeg vervolgens de gesneden paprika en ui toe en bak deze kort mee.
Bereid de smaakvolle satésaus
4 min
Zet het vuur laag en voeg in de pan de sausmix toe uit het zakje MAGGI Dagschotel Sperziebonen satésaus met gehakt. Doe dit samen met 250 ml koud water en 50 ml kookroom. Breng het geheel, onder af en toe roeren, aan de kook
Maak het gerecht af met de sperziebonen
4 min
Voeg de sperziebonen toe aan het gehaktmengsel. Breng alle ingrediënten aan de kook en roer ondertussen af en toe door het gerecht. Laat vervolgens het geheel nog 2 minuutjes zachtjes doorwarmen.
De dagschotel kan geserveerd worden
4 min
Roep iedereen vast aan tafel, want de dagschotel is klaar! Zet het gerecht met een opscheplepel lekker makkelijk op tafel of serveer het mooi op borden. Geniet gezellig samen van de heerlijke en vertrouwde smaken van deze lekkere MAGGI dagschotel. Tast toe!
Basisrecept: MAGGI Dagschotel Sperziebonen satésaus met gehakt

Start met de bereiding van de groenten 5

Snijd de verse sperziebonen in stukjes van circa 3 cm. Kook vervolgens, in een pan met weinig water, de sperziebonen (beet)gaar. Giet ze daarna af. Snijd ondertussen ook de ui fijn en de paprika in blokjes.

Basisrecept: MAGGI Dagschotel Sperziebonen satésaus met gehakt

Bak het gehakt met de paprika en ui 5

Verwarm een hapjespan met boter of olie en bak het gehakt rul. Voeg vervolgens de gesneden paprika en ui toe en bak deze kort mee.

Basisrecept: MAGGI Dagschotel Sperziebonen satésaus met gehakt

Bereid de smaakvolle satésaus 5

Zet het vuur laag en voeg in de pan de sausmix toe uit het zakje MAGGI Dagschotel Sperziebonen satésaus met gehakt. Doe dit samen met 250 ml koud water en 50 ml kookroom. Breng het geheel, onder af en toe roeren, aan de kook

Basisrecept: MAGGI Dagschotel Sperziebonen satésaus met gehakt

Maak het gerecht af met de sperziebonen 5

Voeg de sperziebonen toe aan het gehaktmengsel. Breng alle ingrediënten aan de kook en roer ondertussen af en toe door het gerecht. Laat vervolgens het geheel nog 2 minuutjes zachtjes doorwarmen.

Basisrecept: MAGGI Dagschotel Sperziebonen satésaus met gehakt

De dagschotel kan geserveerd worden 5

Roep iedereen vast aan tafel, want de dagschotel is klaar! Zet het gerecht met een opscheplepel lekker makkelijk op tafel of serveer het mooi op borden. Geniet gezellig samen van de heerlijke en vertrouwde smaken van deze lekkere MAGGI dagschotel. Tast toe!

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 1

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam
C Claudia
Klok

Het is heerlijk alleen zonder sperziebonen maar met een blik bruine bonen dan is het verrukkelijk!! Eten het regelmatig lekker met rijst, makkelijk snel klaar en altijd lekker. Je kan me er spreekwoordelijk voor wakker maken.

Meer laden