Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Basisrecept: MAGGI Dagschotel Bloemkool- milde kerrie met kip

0
20min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1  Zakje
MAGGI Dagschotel Bloemkool-milde kerrie met kip
400  g
Bloemkool
3 
Lenteui
300  g
Kipfilet
50  ml
Kookroom
1 
Rode paprika
200  ml
Water

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
200.47 kcal
koolhydraten
15.68 g
Eiwit
26.52 g
vetten
3.71 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

20 Minuten
Snijd de ingrediënten
5 min
Snijd de bloemkool in roosjes en kook deze kort voor (beetgaar). Giet de bloemkoolroosjes af en laat uitlekken. Snijd de kip en paprika in blokjes en de lente-uitjes in kleine ringetjes.
Bak de kipfilet
5 min
Bak in 1 eetlepel olie de kipfilet in een braad- of hapjespan. Voeg de paprika en lente-ui toe en bak kort mee.
Voeg de kruidenmix toe
5 min
Zet het vuur laag en voeg de mix en 200 ml koud water en 50 ml kookroom toe. Breng het geheel onder af en toe roeren aan de kook.
Voeg de groenten toe en breng het aan de kook
5 min
Voeg de bloemkool toe en breng het geheel weer aan de kook. Laat het geheel nog 3 min. zachtjes doorkoken. En voilà! In een handomdraai gemaakt. Klaar om de gasten aan tafel te roepen. Geniet van deze rijk gevulde dagschotel bloemkool milde kerrie met kip. Eet smakelijk!
Basisrecept: MAGGI Dagschotel Bloemkool- milde kerrie met kip

Snijd de ingrediënten 4

Snijd de bloemkool in roosjes en kook deze kort voor (beetgaar). Giet de bloemkoolroosjes af en laat uitlekken. Snijd de kip en paprika in blokjes en de lente-uitjes in kleine ringetjes.

Basisrecept: MAGGI Dagschotel Bloemkool- milde kerrie met kip

Bak de kipfilet 4

Bak in 1 eetlepel olie de kipfilet in een braad- of hapjespan. Voeg de paprika en lente-ui toe en bak kort mee.

Basisrecept: MAGGI Dagschotel Bloemkool- milde kerrie met kip

Voeg de kruidenmix toe 4

Zet het vuur laag en voeg de mix en 200 ml koud water en 50 ml kookroom toe. Breng het geheel onder af en toe roeren aan de kook.

Basisrecept: MAGGI Dagschotel Bloemkool- milde kerrie met kip

Voeg de groenten toe en breng het aan de kook 4

Voeg de bloemkool toe en breng het geheel weer aan de kook. Laat het geheel nog 3 min. zachtjes doorkoken. En voilà! In een handomdraai gemaakt. Klaar om de gasten aan tafel te roepen. Geniet van deze rijk gevulde dagschotel bloemkool milde kerrie met kip. Eet smakelijk!

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam