Basisrecept: MAGGI Dagschotel Bloemkool- milde kerrie met kip
20min
Gemakkelijk
.
Voedingswaarde
Energie
200.47 kcal
koolhydraten
15.68 g
Eiwit
26.52 g
vetten
3.71 g
Voedingswaarde
Instructie
20 Minuten
Snijd de ingrediënten
Snijd de bloemkool in roosjes en kook deze kort voor (beetgaar). Giet de bloemkoolroosjes af en laat uitlekken. Snijd de kip en paprika in blokjes en de lente-uitjes in kleine ringetjes.
Bak de kipfilet
Bak in 1 eetlepel olie de kipfilet in een braad- of hapjespan. Voeg de paprika en lente-ui toe en bak kort mee.
Voeg de kruidenmix toe
Zet het vuur laag en voeg de mix en 200 ml koud water en 50 ml kookroom toe. Breng het geheel onder af en toe roeren aan de kook.
Voeg de groenten toe en breng het aan de kook
Voeg de bloemkool toe en breng het geheel weer aan de kook. Laat het geheel nog 3 min. zachtjes doorkoken.
En voilà! In een handomdraai gemaakt. Klaar om de gasten aan tafel te roepen. Geniet van deze rijk gevulde dagschotel bloemkool milde kerrie met kip. Eet smakelijk!
Opmerkingen 0