
- Alle recepten
- Asperge recepten
- Kip recepten
- Pasta recepten
- Soep recepten
- Stamppot recepten
- Vegetarische recepten
- Vis recepten
- Wraps recepten
- Veelgestelde vragen over koken en eten
- Veelgestelde vragen over MAGGI
- Veelgestelde vragen over asperges
- Veelgestelde vragen over soep
- Veelgestelde vragen over stamppot

Basisrecept: MAGGI Braadstomen Provençaal
Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 5 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier
tips & trucs
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Exporteer ingrediënten
Kies uit de lijst van ingrediënten
Voedingswaarde
Instructie
Start met het vullen van de braadzak
2 minSchud de braadzak met de ingrediënten
2 minLaat de kip braden en stomen in de oven
60 minHaal de ovenschaal met de braadzak uit de oven
2 minServeer het kipgerecht met Provençaalse kruiden
2 min
Start met het vullen van de braadzak 5
Verwarm de oven alvast voor op 200 °C (geen grillstand). Ontvouw vervolgens de braadzak en verwijder het stickertje. Doe de kipdrumsticks (ongekruid) in de zak. Strooi daarna de kruidenmix erbij uit het zakje MAGGI Braadstomen Provençaal.

Schud de braadzak met de ingrediënten 5
Maak de zak dicht met het bijgeleverde clipje. Zorg dat er voldoende ruimte in de braadzak zit. Schud daarna de zak voorzichtig heen en weer zodat de kruidenmix zich goed verdeelt over de kip.

Laat de kip braden en stomen in de oven 5
Doe de braadzak met de kip in een ovenschaal en plaats deze op het onderste rooster van de oven. Laat het gerecht, gedurende 60 minuten, braden en stomen. Controleer ondertussen regelmatig of de braadzak niet tegen de wanden van de oven of een verwarmingselement aankomt.

Haal de ovenschaal met de braadzak uit de oven 5
Pak de ovenschaal uit de oven. Let op! Bij het openen van de zak komt er hete lucht uit. Prik een gat in de braadzak om de hete lucht vrij te laten. Knip de zak vervolgens net onder het clipje door en haal de malse en gekruide kipdrumsticks eruit.

Serveer het kipgerecht met Provençaalse kruiden 5
Pak met z’n allen een bord of servet en eet de sappige kipdrumsticks lekker uit de hand. Of serveer de kip met een frisse salade, pasta of verse groenten. Bereid ook een keer andere kipgerechten uit de oven met MAGGI Braadstomen Provençaal. Je kan eindeloos variëren. C'est délicieux!
Recept als PDF
DownloadenActiveer video's
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden
Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!
U heeft dit recept / product al beoordeeld.
Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.
Opmerkingen 0