Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Met wie wil jij jouw lievelingssoep eten?

Met wie wil jij jouw lievelingssoep eten?

Stuur je verhaal in

Deel jouw verhaal en maak kans op mooie prijzen

Tijdens de Week Tegen Eenzaamheid (30 september t/m 7 oktober) gaan we weer gezellig samen eten! Niemand alleen aan tafel, dat is ons motto. Daarom zijn we op zoek naar de mooiste verhalen over jouw lievelingssoep en met wie je deze samen wil eten tijdens de Week tegen Eenzaamheid. Deel jouw verhaal en maak kans op mooie prijzen, de hoofdprijs is een soepfeest bij jou in de straat
Ik kook VanHarte voor jou

IK KOOK VANHARTE VOOR JOU

Van 30 september t/m 7 oktober 2021 is het de Week tegen Eenzaamheid. MAGGI, Resto VanHarte en Go mingle zorgen ervoor dat iedereen gezellig samen kan eten. Je kunt bij één van de Resto’s samen met anderen genieten van een lekker driegangendiner voor € 7. Iedereen is welkom om aan te schuiven! Binnenkort maken we de locaties en data bekend op www.restovanharte.nl. Daarnaast kun je ook thuis voor elkaar koken. Als je jouw ervaring met foto(‘s) deelt, maak je kans op een superleuk prijzenpakket! Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie.

Mooie ontmoetingsverhalen van vorig jaar

In 2019 startten MAGGI, Resto VanHarte en Go mingle een samenwerking tegen eenzaamheid. We organiseerden ontmoetingsdiners bij Resto VanHarte en kookten mensen een extra portie van hun (lievelings)maaltijd voor een ander in coronatijd met het initatief Ik kook VanHarte voor jou. Met als resultaat vele mooie ontmoetingen. Bekijk hieronder enkele mooie verhalen die te zien waren bij het tv-programma Koffietijd.