Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zwitserse zuurkoolschotel

(0)
46min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1 
Witte ui
500  g
Zuurkool
0.5  tl
Nootmuskaat
40  g
Boter
150  g
Knakworst
150  g
Casselerrib

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
490.19 kcal
Eiwit
18.2 g
koolhydraten
34.45 g
vetten
30.89 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

46 Minuten
Bereid de zuurkool
1 min
Verwarm de oven voor op 200 graden. Verwarm de helft van de boter in een pan met dikke bodem. Laat de ui in 5 minuten zacht worden in de boter. Voeg de zuurkool met het bijbehorende vocht toe. Verwarm 2 minuten onder voortdurend omscheppen.
Voeg het vlees toe
1 min
Vet de ovenschaal in met de rest van de boter. Meng de blokjes casselerrib door de zuurkool, verdeel over de bodem en leg er de worstjes op.
Bereid de puree
1 min
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking en roer de nootmuskaat erdoor. Verdeel de puree over de zuurkool en strijk hem glad met een vochtige lepel.
Oven
1 min
Zet de schotel voor 30 minuten in het midden van de oven. Eet smakelijk.
Zwitserse zuurkoolschotel

Bereid de zuurkool 4

Verwarm de oven voor op 200 graden. Verwarm de helft van de boter in een pan met dikke bodem. Laat de ui in 5 minuten zacht worden in de boter. Voeg de zuurkool met het bijbehorende vocht toe. Verwarm 2 minuten onder voortdurend omscheppen.

Zwitserse zuurkoolschotel

Voeg het vlees toe 4

Vet de ovenschaal in met de rest van de boter. Meng de blokjes casselerrib door de zuurkool, verdeel over de bodem en leg er de worstjes op.

Zwitserse zuurkoolschotel

Bereid de puree 4

Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking en roer de nootmuskaat erdoor. Verdeel de puree over de zuurkool en strijk hem glad met een vochtige lepel.

Zwitserse zuurkoolschotel

Oven 4

Zet de schotel voor 30 minuten in het midden van de oven. Eet smakelijk.

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam