Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zoete aardappelsoep

0
30min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
8 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 8 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1 
Witte ui
1 
Teentje knoflook
1 
Aubergine, in blokjes
2 
Tomaten, in blokjes
750 g
Zoete Aardappel

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
118.79 kcal
Eiwit
3.49 g
koolhydraten
26.69 g
vetten
0.24 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

30 Minuten
Bak de ui en knoflook aan
1 min
Bak de ui en knoflook glazig in de pan waar je straks je soep in maakt.
Voeg de zoete aardappelen toe
1 min
Voeg vervolgens de zoete aardappelen toe en bak ze een minuut of 5 mee.
Voeg de MAGGI Basis voor Soep en water toe
1 min
Voeg dan de MAGGI Basis voor Soep toe en 3 potten water. Laat de soep een minuut of 10-15 pruttelen; proef af en toe of de zoete aardappel al zacht en zoet is.
Bak de aubergine aan
1 min
Bak ondertussen in een koekenpan met olijfolie de aubergine een beetje aan. Het is mooi als deze wat verkleurt en zachter van smaak wordt.
Pureer de soep
1 min
Pureer de zoete aardappelsoep met een staafmixer en plaats hem terug op het vuur
Voeg aubergine en tomaat toe
1 min
Voeg nu de aubergine en tomaat toe en laat de zoete aardappelsoep nog een minuut of 5 pruttelen.
Serveer de soep
1 min
Doe bij het opdienen een plukje peterselie in de zoete aardappelsoep en serveer eventueel met brood met zeezoutboter en spek. Lekker winters! Eet smakelijk.
Zoete aardappelsoep

Bak de ui en knoflook aan 7

Bak de ui en knoflook glazig in de pan waar je straks je soep in maakt.

Zoete aardappelsoep

Voeg de zoete aardappelen toe 7

Voeg vervolgens de zoete aardappelen toe en bak ze een minuut of 5 mee.

Zoete aardappelsoep

Voeg de MAGGI Basis voor Soep en water toe 7

Voeg dan de MAGGI Basis voor Soep toe en 3 potten water. Laat de soep een minuut of 10-15 pruttelen; proef af en toe of de zoete aardappel al zacht en zoet is.

Zoete aardappelsoep

Bak de aubergine aan 7

Bak ondertussen in een koekenpan met olijfolie de aubergine een beetje aan. Het is mooi als deze wat verkleurt en zachter van smaak wordt.

Zoete aardappelsoep

Pureer de soep 7

Pureer de zoete aardappelsoep met een staafmixer en plaats hem terug op het vuur

Zoete aardappelsoep

Voeg aubergine en tomaat toe 7

Voeg nu de aubergine en tomaat toe en laat de zoete aardappelsoep nog een minuut of 5 pruttelen.

Zoete aardappelsoep

Serveer de soep 7

Doe bij het opdienen een plukje peterselie in de zoete aardappelsoep en serveer eventueel met brood met zeezoutboter en spek. Lekker winters! Eet smakelijk.

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam