Zeebaars met venkel en puree uit de oven
36min
Gemakkelijk
2
Venkel
375 g
Vis, zeebaars, gemengde soorten, rauw
1.5 el
Bieslook
0.5
Citroen
2 el
Olijfolie
40 g
Boter
.
Voedingswaarde
Energie
460.69 kcal
Eiwit
27.39 g
koolhydraten
33.91 g
vetten
24 g
Voedingswaarde
Instructie
36 Minuten
Verwarm de oven
0 min
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Bereid de puree
0 min
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vet een passende ovenschaal in met de olijfolie en schep de puree erin. Bak de schaal 20 minuten in de oven.
Kook de venkel
0 min
Kook de venkel 10 minuten. Giet af en schep de helft van de boter, de bieslook en het citroensap erdoor.
Bak de vis
0 min
Kruid de vis naar smaak. Verhit de rest van de boter in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak de vis op middelhoog vuur 3 minuten per kant.
Serveer het gerecht
0 min
Serveer de vis met de venkel en puree. Eet smakelijk!
Opmerkingen 0