Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zeebaars met venkel en puree uit de oven

0
36min
Gemakkelijk
Aan de hand van dit recept bereid je snel en makkelijk zeebaars met venkel en aardappelpuree uit de oven.

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1  Zakje
MAGGI Aardappelpuree voor Ovenschotel
2 
Venkel
375  g
Vis, zeebaars, gemengde soorten, rauw
1.5  el
Bieslook
0.5 
Citroen
2  el
Olijfolie
40  g
Boter

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
460.69 kcal
koolhydraten
33.91 g
Eiwit
27.39 g
vetten
24 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

36 Minuten
Verwarm de oven
0 min
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Bereid de puree
0 min
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vet een passende ovenschaal in met de olijfolie en schep de puree erin. Bak de schaal 20 minuten in de oven.
Kook de venkel
0 min
Kook de venkel 10 minuten. Giet af en schep de helft van de boter, de bieslook en het citroensap erdoor.
Bak de vis
0 min
Kruid de vis naar smaak. Verhit de rest van de boter in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak de vis op middelhoog vuur 3 minuten per kant.
Serveer het gerecht
0 min
Serveer de vis met de venkel en puree. Eet smakelijk!
Zeebaars met venkel en puree uit de oven

Verwarm de oven 5

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Zeebaars met venkel en puree uit de oven

Bereid de puree 5

Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vet een passende ovenschaal in met de olijfolie en schep de puree erin. Bak de schaal 20 minuten in de oven.

Zeebaars met venkel en puree uit de oven

Kook de venkel 5

Kook de venkel 10 minuten. Giet af en schep de helft van de boter, de bieslook en het citroensap erdoor.

Zeebaars met venkel en puree uit de oven

Bak de vis 5

Kruid de vis naar smaak. Verhit de rest van de boter in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak de vis op middelhoog vuur 3 minuten per kant.

Zeebaars met venkel en puree uit de oven

Serveer het gerecht 5

Serveer de vis met de venkel en puree. Eet smakelijk!

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam