Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vet een passende ovenschaal in met de olijfolie en schep de puree erin. Bak de schaal 20 minuten in de oven.
Kook de venkel 10 minuten. Giet af en schep de helft van de boter, de bieslook en het citroensap erdoor.
Kruid de vis naar smaak. Verhit de rest van de boter in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak de vis op middelhoog vuur 3 minuten per kant.
Serveer de vis met de venkel en puree. Eet smakelijk!
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden